8 Ekim 2011 Cumartesi

MÜKEMMEL İKİLİ: Sırt Dekoltesi ve Kolye


Hem çekici, hem zarif, hem şık, hem de asil. Hayır hayır, Grace Kelly’den bahsetmiyorum. Birbirine çok yakışan harika ve müthiş seksi bir çiftten bahsediyorum; sırt dekoltesi ve bu dekolteden sarkan bir kolyeden.


Sırt dekoltesi kendi başına bile oldukça cezbedici ve dikkat çekici bir detay zaten. Mesela biraz geriye, 2005 yılı Oscar’larının dağıtıldığı güne gidin, Hilary Swank’in en iyi kadın oyuncu dalında Oscar’ı kaptığı geceye. Peki ya o gece giydiği lacivert Guy Laroche elbiseyi de hatırladınız mı? O elbise gelmiş geçmiş en iyi Oscar elbiselerinden biri olarak gösteriliyor. Önünün tamamen kapalı ve kollarının uzun olduğu, önden bakılığında muhafazakar denebilecek bu elbisenin en önemli ve hala en çok konuşulan yanı ise kuyruk sokumuna kadar uzanan bir sırt dekoltesine sahip olmasıydı. Bu elbise tabir-i caizse herkesi ‘sırtından’ vurmuştu.


Bir de bu dekoltenin bir kolye detayı ile süslendiğini düşünün; sonuç mükemmel ve baştan çıkarıcı! Hem de sıfır uğraş ile. Tarzınıza uygun olarak bir ya da birkaç kolyeyi sırt dekoltenizden aşağı sarkıtın; bu basit dokunuş ile kıyafetinizin tüm havasını değiştirin ve zaten dikkat çekici olan bu dekoltenin daha da öne çıkmasını sağlayın. Bu kıyafetinize göre kalın bir zincir ve büyükçe bir kolye ucu olabilir, ince bir zincir ve ucunda parlayan damla şeklindeki bir kolye ucu da olabilir. Daha eğlenceli ve renkli bir görüntü için ilginç ve rengarenk kolye uçlarını tercih edebilirsiniz. Sırtınızdan sarkan bir inci kolye ise kıyafetinizin seksapelitesini anında yükseltecektir.


Bu mükemmel ikilinin arasına ise saçlarınızın girmesine asla müsaade etmemelisiniz. Sırt dekoltesini tercih etmek saçları sırttan uzaklaştırmayı gerektiriyor. Bunu yapmanın ise birçok yolu var. Mesela artık Diane Kruger’ın imzası haline gelen yandan örgü modelini deneyebilirsiniz. Topuz ya da atkuyruğu yapabilirsiniz. Saçları tek bir yana yoğunlaştırıp bir omzun üzerinden öne doğru sarkıtmak da oldukça hoş duracaktır.

Fotolar: The Incredible Bride, Hot Online News, Cheap Chic Obsession, Eco Goddess Fashion, Anything If Everything

5 yorum:

Clara Turbay dedi ki...

I like what you post. please check out my blog and share some comments.

http://paquetevistasbien.blogspot.com

Wear A Smile! dedi ki...

en sevdiğim dekoltedir sırt dekoltesi, ben de kolyeleri böyle kullanıyorum arada, çok hoş oluyor..:)
hillary swank'in o elbisesini unutmak ne mümkün ah..:)
ama kate'in bu beyaz elbisesi de şahane gerçekten..



Wear A Smile!

Unknown dedi ki...

şahane bir akım bu,sexy ve göz alıcı...çok dozunda bir ayrıcalık katıyor bence insana... bir elbisem var sırtı açık en kısa zamanda onu giyip, bu şekilde kombinlemeyi düşünüyorum!

sevgiler canım

http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

The Lizard Queen dedi ki...

clara and helana, thank you so very much.

ahsen, evet kate mukemmel gorunuyor degil mi? normalde stil ve siklik dendiginde kate hudson aklima gelen isimlerden pek degildir acikcasi ama burada bir harika. :)

gozde, mutlaka yapmalisin. saclarini da kate'inkiler gibi daginik topuz yaparsan bence harika olabilir. :)

Unknown dedi ki...

Sırt dekoltesinde takı kullanımı tam olarak su gibi durmuş akıyor resmen o kıvrımlardan! Kate’in duruşunu elbisesini çok sevdim, saçlarımı bir toplayabilsem ben de severek uygulayacağım bu trendi :)


BeTwin Us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...