19 Aralık 2009 Cumartesi

Zoe Kravitz: Glam Princess

Doğuştan şanslı olan insanlar vardır. Süper iki genin bir bileşimi olmak gibi, bilmem ne zincirinin sahibi bilmem nenin yeni varisi olarak dünyaya gelmek gibi. Dahası bir rockstarın çocuğu olmak gibi… Başka bir şansınız yoktur, siz de doğuştan bir rockstarsınızdır artık.

Peki hem mükemmel iki genin karışımı, hem paranın karesinin alınıp 12825568685678 ile çarpıldığı bir ailenin çocuğu hem de bir rockstar babası olursa ne olur? Zoe Kravitz olur.
Lisa Bonet gibi oyuncu bir afetin ve Lenny Kravitz gibi ağzımızı sulandıran, yüreğimizi hoplattıran (İstanbul konserinde bulunma lütfuna erişip de bir kez olsun aynı havayı solumuş olanlar beni daha iyi anlayacaklardır.) bir rockstarın kızı Zoe Isabella Kravitz. Hal böyle olunca hukuk okumasını beklemiyordunuz herhalde. 1988 doğumlu oyuncu-model melez güzeli daha şimdiden Susan Sarandon, Pierce Brosnan, Hilary Swank, Jodie Foster gibi ustalarla aynı seti paylaşmış. Doğuştan rockstar olması giyim tarzına da yansımış. Şu sıralar “babasının küçük, asi ama şirin kızı” imajıyla oldukça dikkat çekmekte, ileride moda dergilerini karıştırırken adına ve stiline daha da çok rastlayacağız gibi.


Küçükken bir prenses olmak istediğini söyleyen Zoe bu hayalini de bir şekilde gerçekleştiriyor ve Vera Wang’ın yeni piyasaya sürdüğü Glam Princess adlı parfümünün yeni yüzü oluyor.


Çünkü bir rockstar kızı olmak hayatın içinde “all access” kartına ya da The Lost Room dizisindeki anahtara sahip olmak gibidir. Tüm kapılar açılır, tüm engeller aşılır. Prenses de olunur, anka kuşu da görülür, kaf dağına da çıkılır.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...