5 Aralık 2011 Pazartesi

2012 Yılbaşı Hediye Rehberi

Şurada yapmış olduğum ağırlıkta küçük, pahada çoook büyük olan; “Noel Baba sana söylüyorum ama başkaları da üzerine alınabilir” konseptli; bir miktar da gerçeklikten uzak olan yeni yıl listemin ardından bu defa ayakları yere basan, daha ekonomik bir hediye seçkisi ile karşınızdayım. Hem de bu sefer yalnızca kendimi değil, başkalarını da düşünerek. J Yeni yıl için hediye arayışlarına henüz önümüzde daha çokça vakit varken başlamak, bunu iki ayağı bir pabuca dolamadan halletmek en iyisi olduğundan şimdiden kolları sıvamakta fayda var. Öyleyse hemen başlayalım.


1. Kate Moss for Rimmel: Bu rujlardan fuşya renkli olanını kendime aldığımda dahi inanılmaz mutlu olmuştum, bir başkasının hediye ettiğini ise düşünemiyorum. Watsons’larda, üstelik çok uygun bir fiyata bulabilirsiniz. Üzerindeki kırmızı kalp ile Kate imzası, yeni yıl ruhuna da çok uygun.

2. Coco Crafts Cüzdanlar: Coco Crafts’ı nasıl sevdiğimi daha önce yazmış olduğum şu yazıyı okuyanlar zaten biliyorlardır. O yüzden uzun uzun anlatmak yerine sizi doğruca Pasaj.com’daki sayfasına alalım. Favorim Retro Comic serisi!


3. Kate Moss Boyama Kitabı + Kate Moss Kağıt Bebek Kitabı: Evet, yine Kate Moss biliyorum. Kate Moss’un en sevdiğim model olması bir yana, bu iki kitap gerçekten de çok eğlenceli. Kim çocukluğunun Şebnem’lerini yad etmek, Kate Moss’un saçlarını hayal ettiği renge boyamak, daha da önemlisi Kate Moss’u giyirmek istemez ki! Bu ikisini Shopbop üzerinden temin edebilirsiniz.


4. The Body Shop Hediye Setleri: The Body Shop, yeni yıl için özel hazırladığı hediye setleriyle geniş bir hediye alternatifi sunuyor. Tek bir sorun var; hangisini alacağız? Çünkü hepsi çok güzel!


5. Bonny Food: Bonny Food’un yeni yıl arajmanları çok şirin. Ağzının tadını bilen moda severler için harika bir seçim olabilir.

6. Misk Nail Spa’dan Manikür&Pedikür Hediyesi: Misk’i daha önce denemedim, ama o kadar çok adını duyuyorum ki, ve bu duyumlarım o kadar iyi yönde ki bu nedenle iyi bir hediye alternatifi olabileceğini düşündüm. Bir arkadaşınıza ya da annenize Misk’ten bir manikür&pedükür keyfi hediye edebilirsiniz. Ya da daha güzeli onu kolunuza takıp, beraber gidip, harika vakitler geçirebilirsiniz. Detaylı bilgi için; http://www.misknailspa.com/


7. Chanel –Rüya Gibi Bir Hayat- + Style Yourself: Kitaptan daha güzel bir hediye bilmiyorum. Bu bahsi geçen iki kitap da moda ile ilgilenen herkesi eminim ki çok mutlu edecektir. Bunlardan ilki Coco Chanel’in gerçekten rüya gibi olan hayatını anlatıyor. Bugüne kadar Mademoiselle Chanel’in hayatına dair onlarca şey okuyup izlediniz muhtemelen ama öyle bir hayat yaşamış ki, her okuyuşunuzda size yeniden ilham verebiliyor. İkinci kitabı, yani Style Yourself’i özellikle benim gibi blogger’lar çok sevecektir. Çünkü Tavi Gavinson’dan Sea of Shoes’un Jane Aldridge’ine kadar pek çok blogger bir araya gelerek stil tavsiyelerinde bulunmuşlar. Şahsen ben kendime bu kitaptan bir tane hediye etmeyi düşünüyorum.

8. All So Cute Örgü Bebekler: All So Cute adı altında Seren’in el emeği göz nuru yaptığı örgü bebekler gerçekten de adlarına yakışır bir şekilde çok şirin. Tavşandan ağaca, limon dilimi şeklindeki bardak altlığından  kalbe kadar pek çok harika şey yapıyor ama ben en ama en çok denizkızlarına vuruldum! Merak edenleri hemen Etsy sayfasına alalım.


9. Blow-Up + The September Issue Dvd’leri: Modaya dair filmlerle ilgili konuşulduğunda ya da bu tarz listelere bakıldığında Blow-Up muhakkak en üst sıralarda yer alır. Oldukça başarılı, kült haline gelmiş bir filmdir. The September Issue ile ise Vogue’un Eylül sayısının (ki tüm dergilerin en önemli sayısıdır)  nasıl hazırlandığına dair fikir sahibi olabilirsiniz. Hem böylelikle belki yılbaşı gecesi bu filmleri izleme bahanesiyle Victoria’s Secret Show’u izlemekten de kendinizi kurtarırsınız. J

10. Candy Bags: Bu çantalar da daha önce blog’da yer almıştı. Hatta çantalarıyla birlikte Banu Özer Eren, blog’un Hikayen Ne? bölümüne konuk olmuştu. Hikayen Ne? bölümü işte bu çantalarla başladı ve bu nedenle nazarımda çok özel. Banu’nun ve çantalarının hikayesini dinlemek isteyenler buraya, bu çantaların harika bir hediye olabileceğini düşünenler de buraya gidebilirler.

Benden bunlar çıktı, sizde ne var?

Fotolar: Make Up For Life, Turkuvaz Kitap, AllSoCute, Candy Bags, Amazon

6 yorum:

GoNcha GoNcha dedi ki...

ne kadar guzel hediye secenekleri bunlar. hepsi Cupcake gibi;)
http://gonchagoncha.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

ben bu yıl özel olarak hediye hazırlayacağım insanlar dışında içinde çörekotu parçaları olan nazar boncuğu ve ginger kurabiyeler dağıtmayı planlıyorum :) birazcık gülümsemeye ihtiyacım var hediye almak-vermek ikisi de çok güzel !

Unknown dedi ki...

güzel bir fikir verici olmuş bu liste..ben en çok body shopun kofrelerini ve bonny food un şahane aranjmanını sevdim...sanırım bu ikisinden alabilirim yakınlarıma..şimdiden mutlu yıllar...

The Lizard Queen dedi ki...

hepinize cok tesekkurler. :) begenmenize cok sevindim. iszden gelecek tavsiyeleri de ben dinlemek isterim. :) eminim sizde cok daha iyi fikirler vardir. :)

coco-jelly dedi ki...

1-4 bana gelsin demek lazım:))))ziyaretin icin teşekkürler gene gel muahhhhh:)

http://coco-jelly.blogspot.com/

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

illada canta ayakkabı olsun. yani candybag diyorum..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...