29 Aralık 2011 Perşembe

BEST OF QUEEN: 2011'in En Moda Anları

2011’in en iyi elbiselerini seçtim, şimdi ise sırada beni en mutlu eden, en heyecanlandıran moda anları var. Bakalım içlerinde sizinkilerle örtüşenler de var mı. J


1. Bu sene yüzümü en çok güldüren, en eğlenceli reklam kampanyalarından biri Lanvin’den geldi. Pitbull’un “I Know You Want Me” şarkısı eşliğinde dans eden modellerin yer aldığı bu harika videoya daha önce şurada da yer vermiştim.

2. Puantiyeler! Bu sene her yerde her zamankinden fazla gördük kendilerini. Stella McCartney önderliğinde iyice öne çıkan bu trend, bir puantiye aşığı olan bendenizi elbette ki çok mutlu etti.

3. My Week with Marilyn filmini henüz izleme şerefine nail olamamış olsak da filmin tanıtım videosu ve Michelle Williams’ın Vogue US sayfalarında Marilyn Monroe olarak karşımıza çıktığı editöryal, birçoğumuzu heyecanlandırmaya yetti de arttı bile. Çekimin tamamını görmek için tık tık.


4. Kate Moss’un Mario Testino tarafından çekilen evlilik fotoğraflarına siz de bakmaya doyamayanlardan mısınız? Bu arabanın içindeki kare, en beğendiğim karelerden biri. Size de Mick ve Bianca Jagger ikilisini anımsatmadı mı? Çekimin tamamını görmek için tık tık.


5. “İngiltere’de bir tane Kate vardır, o da Kate Moss’tur” diyenler olsa da işin aslı öyle değil. Katte Middleton 2011’in en çok konuşulan kadını, Prens William ile olan evliliği de yılın en çok konuşulan evliliği oldu. Kabul etmek gerek; İngiltere’de birbirinden çok farklı ama tarzlarıyla bütün dünyadaki kadınları peşinden sürükleyen iki Kate var. J

6. 2011’in en sevdiğim editöryallerinden birinden bir kare! Sebastian Kim tarafından fotoğraflanan Abbey Lee her zamanki gibi müthiş. Editöryalin tamamını görmek için tık tık.


7. Chanel’in 2012 İlkbahar/Yaz defilesinde yaratılan su altı konsepti başlı başına göz alıcıyken bir de sahnede Florence Welch şarkı söylerse ben daha ne isterim. Oh la la!

8. Prada 2012 İlkbahar/Yaz defilesindeki ah o ayakkabılar, ayakkabılar, ayakkabılar. Üç kere peş peşe söylersem belki Beetlejuice’deki gibi bir anda kapımda beliriverirler.

Peki ya sizin 2012'deki “en” moda anlarınız?

Fotolar: Fashion Gone Rouge, Hairstyle Images, Func-SHOE-Nality, Lucresia Linton

4 yorum:

Unknown dedi ki...

off çekilişni kaçırmışım cnm :(( ugramışsın bana ..kısmet değilmiş:(( bi heyecanla girdim ki şimdi süre bitmiş..2012 de görüşürüz .mutlu yıllar:)

esra dedi ki...

kate güzel kadın ya :))

The Lizard Queen dedi ki...

@cilgin eltiler olsuun. 2012'de cekilisler devam edecek!

@esra hangisi? ikisi de cok guzel de ben her zaman moss'cuyum. :))

Lunapark Queen dedi ki...

Güzel bir derleme olmuş.. Gerçekten Kate çok tatlı.. Ben de seni bloguma beklerim, güzel yorumlarını da beklerimmm :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...