27 Aralık 2011 Salı

BEST OF QUEEN: 2011'in En İyi Elbiseleri

2011’in bitmesine yalnızca birkaç gün kaldı. Genellikle senenin bilançosunu çıkardığımız, artılarını ve eksilerini tarttığımız, yeni yıl için kararlar aldığımız senenin bu son haftasında ben de 2011’in en iyi elbiselerinin bir listesini yapayım ve bu sene en çok beğendiğim, içimi eriten elbiseleri ve onları harika bir biçimde taşıyan kadınları seçip sizlerle paylaşayım dedim.

İşte başlıyoruz.


1.Rosie Huntington-Whiteley ve Gucci: Rosie, bu yılın en iyi giyinen kadınlarından biri. Transformers’ın Moskova galasında giydiği bu Gucci elbise ise Rosie’nin 2011’de sergilediği stilinin doruk noktası diyebiliriz. Bu elbise 2011’in en en en iyi elbiselerinden biri ve Rosie de fevkalade taşımış.

2. Kate Moss ve John Galliano: John Galliano’nun Kate Moss için tasarladığı bu gelinlik, değil 2011’in, kanımca tüm zamanların en iyi gelinliklerinden biri. Kate Moss ne giydi de kötü oldu ki zaten. Viva Kate Moss!

3. Emma Stone ve Giambattista Vali: Emma Stone, Friends with Benefits’in New York’taki galasında karşımıza bu harika Giambattista Vali elbise ile çıktı. Kırmızı ve pembe böylesine mükemmel bir uyumu hiç yakalamış mıydı daha önce?


4. Diane Kruger ve Jason Wu: Diane Kruger ne giyse, ne yapsa beğeniyorum. Bu yıl Met Gala’da giymiş olduğu bu Jason Wu elbise içerisinde her zamanki gibi muhteşem gözüküyor. Bu derin yırtmaçlı elbiseyi kırmızı ruju ve Veronica Lake modeli saçlarıyla tamamlayan Diane’e ben hala bakmaya doyamıyorum.

5. Mila Kulis ve Elie Saab: 83. Oscar Ödül Töreni gecesi gözlerimi Mila Kulis’ten ayıramamıştım. O nasıl zarif bir elbise, nasıl güzel bir renktir öyle. Bu dantel detaylarla süslü lavanta renkli elbise pek tabii kırmızı halının vazgeçilmezi olan Elie Saab imzasını  taşıyor.

6. Diane Kruger ve Elie Saab: Bir Diane Kruger ve bir Elie Saab daha. Diane Kruger’ın o kadar güzel tercihleri var ki, yıl boyunca yapmış olduğu seçimlerin hepsini buraya koymamak için kendimi zor tutuyorum. Ama 68. Venedik Film Festivali’nde giymiş olduğu bu Elie Saab elbiseyi es geçmek de mümkün değildi. Işıltılarla süslü bu pudra rengi elbisenin ön tarafındaki işlemeler insanı resmen büyülüyor.


7. Olivia Wilde ve Marchesa: Böyle bir liste, içinde Marchesa olmadan kesinlikle eksik kalırdı. İşte Olivia Wilde ve Altın Küre Ödülleri’nde giydiği Marchesa elbisesi. Bu elbiseyi giyen her kadın, bir prensese dönüşebilir.

8. Evan Rachel Wood ve Elie Saab: Elie Saab’ı her zaman elimle koymuş gibi bulduğumu ve tasarımlarına nasıl da bayıldığımı sanırım artık anladınız. J Bu payet işlemeli, uzun kuyruklu muhteşem Elie Saab elbise ile bence bu senenin gerçek siyah kuğusu ve Emmy Ödülleri’nin en iyi giyinenlerinden biri Evan Rachel Wood idi.

9. Nina Dobrev ve Dona Karan: Kırmızı halıda kırmızı rengi tercih etmek her zaman biraz risklidir. Ama söz konusu bu elbise olunca ortada risk misk kalmıyor; çünkü elbise tek kelimeyle mükemmel! Vücudun tüm kıvrımlarını ortaya çıkaran kesimine, eteğinin uçlarına, göğüs kısmına, her bir şeyine vuruldum. Emmy Ödülleri’ne bu harika Dona Karan elbise ile teşrif eden Nina Dobrev de elbiseyi oldukça güzel taşımış.


10. Cate Blanchett ve Givenchy: Cate Blanchett’in Oscar Ödülleri’nde giymiş olduğu bu enfes parçayı yalnızca bir elbise olarak sıfatlandırmak şahsına bir hakaret olabilir. Çünkü bu elbiseden çok daha öte bir şey, bir sanat eseri!

11. Eva Longoria ve Zac Posen: Vücudun tüm kıvrımlarını belirginleştirerek bir kum saati silüeti ortaya çıkaran bu siyah kuyruklu Zac Posen elbise içindeki Eva Longoria tüm kadınsılığıyla Altın Küre Ödülleri’nde boy gösterdiğinde, eminim ki kendisi de gecenin en iyi elbiselerinden birini taşıdığının farkındaydı.

12. Florence Welch ve Valentino: Bunca görkemli elbise arasından bu elbiseyi seçmiş olmamı ilk etapta biraz garipseyebilirsiniz; lakin Florence Welch’e bayılıyorum ve elbise bir Valentino! Üzgünüm ama görmezden gelemezdim. Elbisedeki anneannenin sandığından çıkarılmış da giyilmiş havasına ise tek kelimeyle bayıldım.

Fotolar: Ten Gossip, Lela London, Dayumn, Shisquared, Best Clothing Gallery

7 yorum:

PINKY FASHION dedi ki...

1 numarayı bende çok beğenmiş ve sheer maxi eteklerle ilgili bir post yapmıştım:)

^Mila^ dedi ki...

1 numara çok harikaymış gerçekten, diğerleri de güzel ama 1 bi başka :)

The Lizard Queen dedi ki...

@pinkycim evet ya harika degil mi. ben o elbiseye gercekten bakmaya doyamiyorum. :))

@mila kesinlikle katiliyorum. 1 numara benim acik arayla favorim. :)

fashiONözge dedi ki...

valla harika bir kolaj yapmışsın bayıldım ellerine sağlık canım :))

bu aradaaa çekilişim vaaarrr:)
PIRLANTA KOLYE isteyenleri beklerimm :))

http://fashionozge.blogspot.com/2011/12/pirlanta-kolye-hediyem-size1yasinda.html

Modamla-Burcu dedi ki...

Hepside harika :)

Mehlika Yıldırım dedi ki...

Elie Saab elbiselerine ba yı lı yo rum =)

The Lizard Queen dedi ki...

@fashiONözge cook sagol, sevindim begenmene. :))

@modamla-burcu evet ne yazik ki oyleler, biz de uzaktan bakinmakla yetiniyoruz. :)

@melika aynen aynen. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...