15 Aralık 2011 Perşembe

Louis Vuitton İlkbahar/Yaz 2012 Reklam Kampanyası


Louis Vuitton’un 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu tanıtan atlı karıncalı defilesini öve öve bitiremediğim yazımı yazmamın üzerinden daha çok geçmedi. “Daha güzel olamazdı” diye düşününen bana, bu sabah gördüğüm reklam kampanyası cevap verdi: “Pek tabii olabilir.”


Çünkü bu reklam kampanyasında Marc Jacobs’ın yaratıcılığına bir de Steven Meisel’in estetik anlayışı ekleniyor. Model olarak ise adlarını öyle çok sık duymadığımız Kati Nescher ve Daria Strokous’u seçmişler. Natasha Poly ya da Karlie Kloss ayarında bir model kullanmamalarının bile bir sebebi var sanki. Çünkü o pembe perde ve koltukların, hatta muhteşem gözüken dondurmaların yanına kimi koyarsanız koyun, o dekorun önüne geçemeyecek gibi. Fotoğraflara baktığınızda modeller dikkatinizi çeken en son şey oluyor. Çünkü önce mavi, yeşil, sarı ve pembe gibi şeker renkleri dikkatinizi çekiyor; sonra çantalar, ayakkabılar ve dantel yakalar; bunları takiben de masanın üzerinde duran ve salya akıttıran dondurmalar. Modeller ile ilgilenmiyorsunuz bile, en azından benim için öyle oldu.


2012’nin Şubat ayında dergilerde de görmeye başlayacağımız bu reklam kampanyasındaki gibi olsun istiyorum her yer. Biraz 50’ler, çokça pembe ve de dondurma. En büyüğünden.

Fotolar: Fashionista

3 yorum:

Lila Moonlight dedi ki...

Pink and Mint, love it : )

GoNcha GoNcha dedi ki...

harika bir kampanya. ne kadar guzel pastel renkler kullanilmis. cok Cupcake olmus;)

The Lizard Queen dedi ki...

@lila moonlight me too :)

@ goncha goncha degil mi? ben de bayildim bayildim. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...