22 Haziran 2012 Cuma

TREND QUEEN: Göbekler Fora

Viktor&Rolf/Prada/Dolce&Gabbana

Makasınızı elinize alın ve bazı tişörtlerinizi kısaltmaya başlayın ya da kendinize göğsün biraz aşağısında biten büstiyerlerden edinin. Çünkü göbekleri açıkta bırakmak, bu sezonun en önemli trendlerinden biri.

House of Holland/Preen/Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana’dan Viktor&Rolf’a, Preen’den House of Holland’a, Donna Karan’dan Proenza Schouler ve Prada’ya kadar hemen hemen tüm tasarımcılar bu sezon tek bir konuda hemfikir: Üstler kısalacak, altlar yükselecek. Bu trendin kodları ise yanlış yıkama sonucu küçülmüş gibi gözüken tişörtler, bra top denilen sütyenimsi büstiyerler ve yüksek bel şort, etek ya da pantolonlar. Bu trende kişilik kazandıracak en önemli dokunuş ise alt kısmın bel yüksekliğinin göbek deliğini kapatacak şekilde olması.

Veronica Lake

İlhamınızı ister House of Holland’ın piton desenleri içindeki vamp kadınından, ister Dolce&Gabbana’nın meyve baskılı elbiseleriyle bizleri 1950’lerin İtalya’sına götüren kadınından alın ama sakın ola bu işin piri olan pin up kızlarını ve Veronica Lake gibi 1950’lerin en önemli ikonlarını atlamayın.

Fotolar:Style.com, Celeb Studio

2 yorum:

Lulu's life dedi ki...

ben ilk tatilde basladim bu modanin keyfini cikartmaya.. İnsan bebek sonrasi karin kaslarini acabilme luksune sahip olunca da ayri bir havasi oluyormus :)) heheh yasasin S.J.Parker kafasi kizlar :))

Unknown dedi ki...

bende bu aralar bu tür kombinlere bayiliyorum.. yine gecenlerde yüksek bel pantolon aldim american apparel den onu bu sekilde kombinlemeyi düsünüyorum =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...