15 Ocak 2010 Cuma

The Übermensch: Abbey Lee Kershaw

Kimine göre Adem ile Havva’nın çocukları, kimine göre de zaman içerisinde değişim göstererek insana benzemiş birer maymunuz. Diyelim ki Adem ile Havva’dan meydana geldik, Adem ya da nam-ı diğer Adam Amca da çamurdan meydana geldi. Peki o zaman Abbey Lee Kershaw neyden meydana geldi? Sorarım size ey ahali, aynı yerden yola çıkmışsak o niye böyle, biz niye böyleyiz? Atalarımızın aynı olabileceğine gerçekten inanmakta mısınız? O da bizim gibi çamurdan meydana geldi diyerek lütfen kendisine çamur atmayınız.
Ya da Darwin Amca’yı dinleyip evrim teorisini kabul ettik diyelim, Abbey Lee Kershaw’ın soyunun maymunlara dayandığını söylemeye cesaret edebilir misiniz? Nasıl bir evrim geçirmiş ki bu maymunlar ortaya böyle bir şey çıkmış? Ya da bütün insan ırkı evrimini hala tamamlayamamış.
Komplo Teorileri: Abbey Lee Kershaw genetiğiyle oynanmış bir tür kobay olabilir mi? Al Pacino’nun oynadığı Simone adlı filmdeki gibi gerçekte asla var olmayan bir bilgisayar ürünü belki de? Modellerin fahiş fiyatları ve zamanla bozulan fiziklerinden bıkmış, usanmış moda uzmanlarının özel üretimi olan bir cyborg ya da yolunu şaşırmış, gözünü şan şöhret bürümüş bir uzaylı?
Komplo teorileri çoğalabilir, herkes kendince bir şeye inanabilir, ama şurası kesin ki Abbey Lee Kershaw insan değil.
Muse Magazine #20 Aralık 2009 Sayısı
Fotoğrafçı: Greg Kadel Styling: Katie Mossman

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...