20 Ocak 2010 Çarşamba

Bikininiz Toplu mu Olsun Topless Mı?

Victoria’s Secret sır mır ne varsa açığa çıksın, gizlimiz saklımız kalmasın diye düşünmüş olacak ki Topless Bikini adını verdiği yeni bir bikini çıkarmış. Siz iyisi mi önce şu tanıtım videosunu izleyin de, ondan sonra oturup konuşalım:



Şimdi yukarıdaki videoyu izlediyseniz eğer ürün hakkında az çok bir fikir sahibi olmuşsunuzdur. Ama ben bu videoya kanıp da almaya kalkışacak olan genç kızlarımıza şunu söylemek istiyorum: Siz Lindsay Ellingson değilsiniz ve o bikiniyi alınca da Lindsay Ellingson’a dönüşemeyeceksiniz. Muhtemelen üzerinizde asla öyle göründüğü gibi olmayacak, yağlar, selülitler ise öyle bir anda kaybolmayacak. Ayrıca bunun denizi var, rüzgarı var. Saçlarınız asla büyük bir estetikle tam da göğüs hizanızda Lindsay’ninkiler gibi kaskatı durmayacak. Yine aynı videoyu izleyip de beğenen ve plajlardaki tüm hanım kızlarımızı böyle görmek isteyen erkeklere de şunu belirtmek istiyorum: Biz Lindsay Ellingson değiliz ve ne yazık ki bir bikiniyle de öyle bir anda değişemeyeceğiz.

Eğer biraz muhafazakarsanız(!) ya da yerine göre davranırım, Fransız sahillerinde sere serpe yayılır, Türkbükü’nde kapanırım derseniz göğüs bölgesini örten ekstra bir parçası da mevcut:

Şimdi bu ürün tamamen bir pazarlama harikası aslında. Yoksa yıllar yılı Fransız sahilleri topless kadınlarla dolup taşıyordu ama hiçbirinin bikinisi topless bikini olarak satılmıyordu. Ya da bikini bakmaya gittiğimizde “Alt mı arıyorsunuz, üst mü?” gibisinden sorularla karşılaşmıştık ama “Bikininiz topless mı olsun yoksa toplu mu olsun?” diye soran hiç olmamıştı. Her bikini biraz da topless değil midir zaten? Bikininizin kopçasını açmak suretiyle gerçekleştirdiğiniz her eylem bikininizi topless yapmaz mı? Victoria’nın bu yeni sırrı toplesslığı daha mı mübah kılıyor, anlamış değilim.

Bikini sadece 68 dolar. Fazla kumaş harcanmadığından olsa gerek aşırı da bir fiyat biçmemişler.

Ne dersiniz? Alır mısınız?

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...