2 Ekim 2011 Pazar

BASINDA: Lizard Queen, Elle Dergisi Ayın Blogger'ı Yarışması Ekim Ayı Adayı!

Evet. Ekim belki soğuyan havaların, kısalan günlerin, erkenden çöken karanlığın, üşüyen ayakların, yorganın altından çıkmak zorlaşmaya başladığı için geç kalınan işlerin ve kaçırılan otobüslerin, aniden yağmura yakalanmaların, kırılan şemsiyelerin ayı olabilir. Ama bendeki anlamı çok daha farklı. 20 Ekim doğumlu birisi olarak Ekim; benim için mutlu anlar, keyifli anılar, sevdiklerimle geçirilen vakitler demek. En sevdiğim aylardan biri demek. Benim ayım demek.


Bu sevdiğim ay her zamanki gibi kendisini belli etti ve yine güzel sürprizlerle çıkageldi. Bunlardan biri Elle Dergisi’nin beni ‘Ayın Blogger’ı’ yarışmasında Ekim ayı adaylarından biri olarak göstermesi. Eğer blog’umu beğeniyor ve desteklemek istiyorsanız, o zaman sizi hemen şuraya alalım: tık tık. Yapmanız gereken tek şey like butonuna basarak fotoğrafımı beğenmeniz.

Bu güzel ayın bir diğer güzel sürprizini ise yakın zamanda burada paylaşacağım. Daha Ekim ayının ilk gününde, yani dün, blog’un ‘Hikayen Ne?’ bölümü için harika bir ekiple bir araya gelip, oldukça eğlenceli bir çekim gerçekleştirdik. Bu çekim keyifli bir söyleşi ile birlikte çok yakında buradaki yerini alacak. Merak edenler içinse ufak bir ipucu:


Hoş geldin Ekim.

3 yorum:

deniz saatçioğlu dedi ki...

Ne güzel haberler, hayırlı olsun. Ekim benim de doğumgünüm dolayısıyla en sevdiğim aydır. Yarışmada bol şans ayrıca, oy veriyorum şimdi girip

denizsaatcioglu.blogspot.com

Fundanın Günlüğü +30 dedi ki...

Bende az önce oy verdim ,bol şanslar dilerim.:)

The Lizard Queen dedi ki...

ikinize de cok tesekkur ederim. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...