28 Kasım 2011 Pazartesi

FASHION IN MOTION: Victoria's Secret Meleklerinin Mick Jagger Dansı

Victoria’s Secret Fashion Show 2011 yarın CBS ekranlarında olacak. Biz de muhtemelen, yüreğimiz buna el verir ve gücümüz yeterse şayet, yılbaşı gecesi televizyonda izleyebiliriz.

Victoria’s Secret’ın insan üstü modellerle çalışması, mükemmel ötesi sunumlar hazırlaması gibi özelliklerinin yanı sıra bir de şu özelliği var: Meleklerinin müzisyenlerle olan aşklarını podyumlara taşıyor. Heidi Klum ve Seal ikilisini hatırlamayan yoktur herhalde. Şimdiyse bu çiftlere bir yenisi daha eklendi. Çoğunuz bu çifti zaten biliyorsunuzdur ama eğer hala aranızda bilmeyenler varsa, önce derin bir nefes alsın; çünkü çifti açıklıyorum: Adam Levine ile Anne Vyalitsyna! Çirkin şansı dedikleri şey yalan sanırım, çünkü Victoria’s Secret’ın meleğindeki düpedüz güzel şansı.


İşte bu büyük aşktan ötürü Maroon 5’ın solisti Adam Levine, Victoria’s Secret’ın yarın CBS’de de yayınlanacak olan şovunda sahnedeydi,  “Moves Like Jagger”ı seslendirerek sevgilisine resmen serenat yaptı, ortaya da şu yukarıdaki kareler çıktı.

Maroon 5’ın aynı şarkısını kullanarak eğlenceli bir de video hazırlamışlar. Bu videoda Victoria’nın meleklerini Mick Jagger’ımsı hareketler içinde görebilirsiniz ama ben şahsen videoyu adeta bir Rıdvan Dilmen edasıyla “Çok güzeller evet, ama bir Mick Jagger değiller” diyerek izledim. Siz yine de aşağıdaki videoyu izleyin ve en Mick Jagger hareketlerine sahip Victoria’s Secret meleği hangisiymiş, kendiniz karar verin. J



Fotolar: Daily Mail

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...