2 Kasım 2011 Çarşamba

Miss Piggy: Yeni Bir Moda İkonu Doğuyor

Yukarıdaki başlık doğru mu, tam emin değilim. Miss Piggy’nin hakkını oldukça yiyor olabilir. Miss Piggy, bir moda ikonu olarak yıllardır hep oralarda bir yerde duruyordu zaten ama markalar onu yeni yeni keşfetmeye başladı desek sanki daha doğru olacak. Zira Miss Piggy; uzun dalgalı ve kabarık saçları, abartı sayılabilecek makyajı, uzun eldivenleri, aksesuara olan aşırı düşkünlüğü ve tüylü, parıltılı assolist kıyafetleri ile yıllar öncesinden ülkemizdeki birçok assolistin ilham kaynağı olmuştu bile.

My Week with Marilyn kadar heyecanla beklenen bir film daha varsa, o da şüphesiz ki yakın zamanda vizyona girmesini umut ettiğimiz The Muppets’tır. The Muppets filminde Miss Piggy, yeni imajıyla –ama Miss Piggy’liğini de asla kaybetmeden- karşımıza çıkıyor; daha modern bir saç kesimi ve daha modern kıyafetlerle. Başrolleri Amy Adams, Jason Segel gibi isimlerle paylaşan ikonumuzun tek sürprizi bu değil; kendisi üstelik artık Vogue Paris’te çalışan bir moda editörü.

Miss Piggy for MAC

Hal böyle olunca Miss Piggy, bu tarz işbirliklerine bayılan ve bizi de sürekli heyecanlandıran Mac Cosmetics’in radarına takılıyor. Mac ile Miss Piggy kafa kafaya veriyorlar ve böylelikle Miss Piggy’nin şuh göz makyajından esinlenmiş bir seri ortaya çıkıyor. Bu seri pembe far ($15), takma kirpik ($15) ve siyah eye liner ($17.50)’dan oluşuyor ve 14 Kasım’da piyasaya çıkması bekleniyor.




Miss Piggy'nin modellik yaptığı InStyle çekimi

Dahası da var. InStyle Dergisi Kasım sayısında Miss Piggy’e oldukça geniş bir yer ayırmış ve beraber harika bir editöryal gerçekleştirmişler. Bu çekimde Miss Piggy’i Parabal Gurung, Jason Wu gibi hepimizin bayıldığı tasarımcıların kıyafetleri içinde görüyoruz. Ayrıca InStyle’ın Miss Piggy’nin stiline, beğendiği erkeklere ve Lady Gaga'ya dair kendisiyle yaptığı, aşağıda da videosunu bulabileceğiniz çok keyifli bir röportaj var ki, mutlaka izlenmeli.



Miss Piggy yeni Olivia Palermo olabilir mi ya da Kate Moss? Sienna Miller? Victoria Beckham? Bekleyip göreceğiz.

Fotolar: The Shaes of U, Curcunam

4 yorum:

MadamB Fashion dedi ki...

:) yaratıcı bir seçim onu kabul etmek gerek öncelikle. Ve çok şirin! Bence olur herkesin yerini alır
http://madambfashion.blogspot.com/

Sanemiko dedi ki...

bayıldım ben bu yazıya:))

The Lizard Queen dedi ki...

madam b, bence de iddiali bir rakip diger ikonlar icin. :)
ben de yazarken cok eglendim sanemcim. :)

Ada dedi ki...

BAYILDIM! müthiş bir haber :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...