19 Ocak 2010 Salı

Golden Globe 2010: Michael C. Hall ve Diğerleri

Dün gece inat ettim, Golden Globe’u canlı izleyeceğim. Kırmızı halıdan başlayıp ünlüler camiasının Lanvin senin, Valentino benim kıyafetlerini gözden geçireceğim, onun saçı, bunun kaşı hepsine bir kulp takıp parayla saadet olmaz diyeceğim.

Saat gecenin 2’si. Gözler yarı kapalı, e2 olmadığı için CNBC-e’den izlemek mecburiyetindeyim. Mecburiyetindeyim diyorum çünkü çeviri yapmaya çabalayan bir grup insanın ağzından olayı anlamaya çalışıyorum. Hem dinleyip bir yandan da çeviri yapmanın ne kadar zor olduğunun farkındayım ama sırf bu yüzden şovu iki defa izlemek durumunda kalıyorum. Biri görmek, biri anlamak için…

Neyse efendim, kırmızı halı bitti, ödül töreni başladı. Ben o sırada zaten sağ gözü tamamen kaybetmiş bulunmaktayım. Ama yine de Michael C. Hall’un ödül alışına kadar dayandım. Kendisini 6 Feet Under gibi nefis bir diziyle tanımış, Dexter ile de sevmiştim. Dün gece siyah bir takım elbise giymiş, kafasına da buna tezat düşecek bir bere takmıştı. Ben ise tezatlıkları severim. O kusursuz Barbie ve Ken’lerin içinde, bir nevi tavrını ortaya koymak isteyen bir hareket olarak algılamış, o bereye böyle manalar yüklemiş, üstüne de kendisini takdir etmiştim.

Ama o berenin manası oldukça farklıymış. Benim yüklediğim manalar kadar “cool” değilmiş. Çünkü kanser pek de cool bir hastalık değildir ne yazık ki… Umarım tıpkı dizisindeki gibi soğukkanlı bir şekilde o kanser denen katilin boynunu kırar, canını okur, kökünü kurutur.

Diğer kıyafetlere gelince… Beğendiklerim bir elin beş parmağını geçmez. Başta Chloë Sevigny olmak üzere işte diğer beğendiklerim:


Bu yazıya ise son noktayı üstat Paul McCartney’nin animasyon filmler hakkındaki sözleriyle koyuyorum: Animation is not just for kids. It is also for adults who take drugs.
fotoğraflar: JustJared, Alt Film Guide

2 yorum:

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

sanırım golden globe 2010 için kıyafetlerde farklı renk seçeneği yokmuş :|

The Lizard Queen dedi ki...

Ben biraz kötünün iyilerini seçip de koydum buraya. yoksa bir çok 'celeb', oraya fırfır şuraya dekolte yapıcam derken mundar etmiş kendini sözüm ona binlerce dolarlık kıyafetlerin içinde. Mariah Carey'nin dekoltesinden fırlayan göğüsleri hala gözümün önünde, korkudan uyuyamıyorum öyle diyeyim:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...