2 Temmuz 2011 Cumartesi

Kate Moss Evlenince Biz de Evlenmiş Sayıldık.


Yıllardır fikrim hiç değişmedi. Bana kalırsa Kate Moss, gelmiş geçmiş en iyi modellerden biri. Modellik normlarını yerle bir eden; hayat tarzıyla, yaşadığı ilişkilerle kendinden sürekli söz ettiren; vintage parçaları mükemmel bir şekilde kombin edebilme yeteneği, özgün stiliyle bir moda ikonuna dönüşen bu kadın, bir model olmanın da ötesinde aslında bir rock yıldızı.

Ve bugün Kate Moss, uzun yıllar beraber olduğu The Kills grubunun gitaristi Jamie Hince ile nihayet evlendi. Tabii yine Kate Moss’vari bir biçimde, kendine özgü tarzıyla. Normalde böyle haberler bu blog’da fazla yer almasa da Kate Moss yukarıda sıraladığım nedenlerden ötürü benim için müstesna bir şahsiyet. Hatta öyle ki, ‘Kate Moss evlenince biz de evlenmiş sayıldık.’

Kendisi vintage görünümlü bir John Galliano gelinlik içinde yine bir Kate Moss; yalın, şık, asil, çekici ve kesinlikle abartısız. Neredeyse el sürülmemiş gibi duran doğal saçları ve makyaj yokmuş gibi gözüken yüzüyle Kate Moss, aşırıya kaçmadan da ne kadar zarif bir gelin olunabileceğini hepimize gösteriyor. Gelinliğinin etek kısmındaki altın işlemeler ve duvağı ise hayranlık uyandıracak cinsten.

Mutluluklar Kate Moss.


Fotolar: Vogue UK, Celebitchy, Popsugar, Fashionista

5 yorum:

Oh my Dior! dedi ki...

Her dress designed by Galliano is perfect!!

http://www.ohmydior.org/

mgntwmn dedi ki...

ben de duvağa bayıldım! lakin hamile mi? öpüştükleri pozda karın çıkmış sanki biraz..

The Lizard Queen dedi ki...

bilemeyiz tabii ama hamile oldugunu sanmam.

... dedi ki...

Çok hoş olmuş gerçekten.

Başlığa ise bittim:)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Çok güzel olmuş yaa, çok seviyorum zaten onu. Umarım çok mutlu olur.
Teşekkürler yorumun için.

http://denizsaatcioglu.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...