26 Temmuz 2011 Salı

BEAUTY QUEEN: Sıradaki Şarkı Tırnaklarımız İçin Geliyor


Benim gibi kırmızı ve pembenin tonlarından başka çok ender diğer renklerde oje sürebilen birisini bile cezbedecek, kanına girecek, aklını çelecek bir oje markası Butter London. Harika bir renk skalasına sahip olmasının yanı sıra ‘3 Free’ dediği çok daha mühim bir özelliği var. Yani normalde pek çok kozmetik ürününde bulunan ve oldukça zararlı olan şu üç kanserojen madde ojelerinde bulunmuyor: Formaldehit, toluene ve dibutyl phthalate.


Renklerine ayrı, şişe tasarımına ayrı vurulduğum bu İngiliz markasının ojelere verdiği isimler de oldukça yaratıcı ve eğlenceli. Genellikle ojelere İngiltere ile alakalı isimler veriyorlar; adını İngiliz model Kate Moss’tan alan La Moss ve İngiliz şair ve oyun yazarı William Shakespeare’in bir oyunundan alan Macbeth gibi. Kate Middleton ile Prens Williams’ın 8 senenin sonunda gerçekleşen nişanını kutlamak için ‘No More Waity, Katie’ adlı bir oje bile çıkarmışlar.


Şişeleriyle komodininizin üzerinde süs, çeşit çeşit renk seçenekleriyle de ellerinizi süsleyen bir aksesuar olarak kullanabileceğiniz bu ojeleri şuradan ya da şuradan sipariş edebilirsiniz. (Gerçi internetten alışverişe getirilen son kısıtlamalar nedeniyle bu pek mümkün olmayabilir. Yine yurt dışına giden arkadaşlara musallat olunacak demek ki.) Ben de bu sırada diğer renklerle barış yapmak adına mavi renk oje sürmeyi deneyeceğim. Şeytanın bacağını kırmaya gittim, döneceğim.

8 yorum:

j.d. dedi ki...

Bunu başarabilirsin, renkli ojelerden korkma tatlım :))

The Lizard Queen dedi ki...

korkmak degil de pek yakistiramiyorum diyelim. ama surdum simdi mavi oje. :)

nily21 dedi ki...

harikasın..uzun zamandır bu ojelerin peşindeydim..e-bay'dan oldukça pahalıya aldım bikaç tane..bu sitelere uçuyorum derhal :)

evrim dedi ki...

Merhaba Gizem! Ben turkkum zaten, ama hollandada yasiyorum! Blogunu cok begendim! Basarilar!
http://maffionista.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

renkleri süpermiş gercekten....bi alıştınmı vazgeçemeyeceksin ....sevgilerr

http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

Cazals Clélia dedi ki...

Perfect nale lacquer <3

The Lizard Queen dedi ki...

nilgun nette ararsan daha bircok yerde bulabilirsin. $14 fiyatlari, ama bazi yerler daha pahaliya satiyor. yalniz internet uzerinden yurt disindan kozmetik aliverisi yapmak artik biraz zor diye biliyorum ben ama?

Ece dedi ki...

birkaç gün önce sitelerine girmiştim bu ojelere bayılmıştım buraya satış yapomadıklarını görünce çok üzülmüştüm ama neyse ki başka alternatifler varmış Butter London ojelere kavuşmak için:) oley:) kozmetik alışverişi zor da osa sipariş etmeyi deneyeceğim.
bir girişimci çıksa getirse şunları ülkemize ne güzel olurdu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...