28 Eylül 2011 Çarşamba

SHOE QUEEN: I Know What You Did This Season Miu Miu


Sevgili Miu Miu Ayakkabılar,

Sanmayın ki sizden bahsetmiyor, adınızı pek ağzıma almıyorum diye sizi unuttum. Daha önce de şıpsevdi birisi olmadığımı altını çize çize söylemiştim. Bu sessiz geçen dönemde sinsice, tıpkı bir stalker gibi, sizi takip ediyor; bir dedektif titizliğiyle sizleri kim, nerede, nasıl giymiş, araştırıyordum. Yani hangi dergilerde boy gösterdiniz, kimlerle flört ettiniz, hangi yolları arşınladınız hepsini biliyorum. I know what you did this season Miu Miu Ayakkabılar. İnanmıyor musunuz? Öyleyse ispatlayayım.

Mesela sizi hem ilk giyenlerden hem de en güzel taşıyanlardan birisinin  Diane Kruger olduğunu biliyorum.



Camilla Belle ve Anna Dello Russo ile flört ettiğinizi de biliyorum.


Sonracığıma BeTwin Us, Sea of Shoes, Ithaa ve Étrangères Insights adlı blog’ları ziyaret ettiğinizi biliyorum.


New York Fashion Week'e gittiğinizi ve sokak modası fotoğrafçılarının radarına takıldığınızı pek tabii biliyorum.
 


Vogue, C Magazine, Dazed&Confused, Numero gibi pek çok derginin moda çekimlerinde yer aldığınızı ve ışıltınızla göz kamaştırdığınızı; Kate Bosworth'a ise inanılmaz yakıştığınızı biliyorum.





Bilmem anlatabildim mi? Durumun ehemmiyetinin ve ciddiyetinin bu sefer kavranılacağına inanıyor, beni bir "I Still Know What You Did This Season" yazısı yazmaya mecbur bırakmadan kendi rızanızla kapımı çalacağınızı düşünüyorum.

Sevgiler.

Fotolar: Paulidoodles, Fashion ScannerBeTwin Us, Sea of Shoes, IthaaÉtrangères Insights, Haute Like Couture, Face Hunter, The SartorialistFashion Gone Rouge, Oh Fashion Models

7 yorum:

Alara Kap dedi ki...

Ellerine saglik! <3

nily21 dedi ki...

ilk bakışta ne kadar şekilsiz görünse de insanın bi içine sokası geliyor bunları :))))

essu dedi ki...

hahahah cok güzel anlatmıssın:D
sevimli ayakkabı diana nın ayagındaki hoş:)

The Lizard Queen dedi ki...

ahaha sevindim begenmenize. :) kendileri benim icin bir arzu nesnesi haline geldiler. diane kendine her zamanki gibi yakistirmayi basarmis. sanirim ben de en cok onun ayagindaki modeli begeniyorum.

Unknown dedi ki...

Miu Miu aşkına! :) Bunun nasıl tutkulu bir aşk olduğunu ben de çok iyi biliyorum, yaklaşık 6 ay önce enfekte olmuş birisi olarak tedavi edilemez bir şekilde Miu Miu’nun glitter trendine hastayım :)

goncaninsepeti dedi ki...

diane kruger süper bi kombin yapmış
kombin ii dğielse güzel durmuyor çok ii ayarlamak lazım, bu arada elle dergisi favori dergim ve her ay bi önceki ayın sonda hemen çıkar çıkmaz alıp her köşesini okuyorum , seni de orda görmek çok güzeldi tebrik ederim:)

The Lizard Queen dedi ki...

cok tesekkur ederim goncasepeti. blog'uma da hosgeldin bu arada. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...