4 Eylül 2011 Pazar

TREND QUEEN: Hardal Rengi

Chloé Fall 2011/ Proenza Schouler Fall 2011/ Aquilano.Rimondi Fall 2011

Bu sezon vitrinlerde, podyumlarda, sokaklarda, yani kısacası baktığımız her yerde onu, en çok onu görüyoruz. Kışın habercisi palto, kazak ve muz çoraplarda; dolabımızın en önemli parçaları olan elbise, pantolon ve gömleklerde; bu önemli parçaları tamamlamak için kullandığımız çanta ve ayakkabı gibi aksesuarlarda hep o karşımıza çıkıyor. Eylül ayı ile birlikte teknik olarak başlayan sonbaharı onunla selamlıyoruz. Bu sezon en çok hardal rengi giyiyoruz.

Acne Fall 2011


Akris Fall 2011

Hardal, aslında tam bir yazdan sonbahara geçiş rengi. Çünkü sonbaharın tüm renkleriyle, yani toprak tonlarıyla, bordo, koyu kırmızı ve yeşille mükemmel bir uyum içerisinde. Bunların dışında koyu mavi, bej, krem rengi, gri ve (benim kişisel favorim) siyahın yanına da oldukça yakışıyor. Beraber giyilebileceği renk yelpazesi oldukça geniş olduğu gibi, yeni sezon bu rengi kullanabileceğimiz alanı da oldukça geniş tutuyor.

Paul & Joe Fall 2011

Philosophy Fall 2011/ Hermès Fall 2011/ Isaac Mizrahi Fall 2011

İstersek tek bir yere vurgu yapmak için yalnızca üzerimizdeki bir parçada hardal rengini kullanabilir, istersek de tek renk trendine uygun bir şekilde baştan aşağı bu renge bürünebiliriz. Tamamen siyah giyinip çanta, palto, hırka ya da çorabımızı bu renkten seçebiliriz. Günlük kombinlerimizde jean’lerimizin üzerine bu renkte bir tişört, gömlek ya da kazak giyebiliriz. Hardal renginde bir elbiseyi bej rengi trençkotlarla, siyah opak çoraplarla tamamlayabiliriz. Daha renkli bir görüntü için yeşil, hardal ve koyu kırmızı renklerini birbirine harmanlayabiliriz. Ya da bu trendi yalnızca yaka, kemer gibi küçük detaylarda uygulayabiliriz.



Bu trende uymak için edinilmesi gereken en önemli parça ise hardal rengi bir kaban. Bu sezon özellikle bu renkte paltolar, kısa montlar oldukça öne çıkıyor. Hemen ardından ise elbise ve pantolonlar geliyor. H&M, Zara, Asos gibi yerlerden bile kolayca bulabileceğiniz bu parçalar hem sizi hem de dolabınızı sonbahara hazırlıyor.

8 yorum:

Trendydolap dedi ki...

Gecen sene hardal rengi trendine kapilip aldigim gomlegi bu sene yesil pantolonla kombinlemeyi dusunuyorumm

http://trendydolap.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Acne kaban harika!

... dedi ki...

Geçenlerde bir gömlek aldım. Hala aşk yaşıyorum gömleğimle:D

Şimdi sayende bir kaban da istiyoruum^^

Unknown dedi ki...

yaşasın, ne güzel bir haber...uzun yıllardır gizli bir aşk yaşadığım hardal rengi bu sene alenen moda..bunu çok sevdim...bu arada bütün görseller harika, hepsini çok sevdim...sevgiler..

http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

ruyaabca dedi ki...

Kırmızıyla harika oluyorr :)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Hardal rengine, özellikle sonbaharda bayılıyorum ve bu renk bir elbise istiyorum.

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

The Lizard Queen dedi ki...

valla soyle bir baktim da, benim de dolabimda bu renge dair pek bir sey yok. alisveris sart.

ayrica tugce, acne kabana ben de bayildim.

binnur özdemir dedi ki...

Orta sütundaki en sağda olan hardal paltoya bayıldım. Haftalarca aradım bulamadım. Türkiye'deki en yakın modeli bu herhalde...
http://www.modaliva.com/pinfo.asp?pid=333

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...