1 Kasım 2011 Salı

HEDİYE: And The Gimora Goes To...

Yaklaşık olarak 2 haftadır devam eden Gimora çekilişinin sonucu nihayet belli oldu. Gimora'dan bu harika altın kolye ve inci küpe yalnızca bir kişiye gidecek ama kazanamayanlar üzülmesin ve takipte kalsın; çünkü ileride küçük bir sürprizimiz daha olabilir. :)


Random.org üzerinden yapılan çekiliş ile kazanan 39. yorumun sahibesi oldu. Yani the Gimora goes to Curcunam.

Tebrikler Tuğçe. Sen adres bilgilerini bana ulaştırmaya koyulurken ben de boş durmadım ve bu takıların nasıl kombinlenebileceğine dair birer set yaptım. Setler ayrıca hardal rengi, loafer, kürk, peter pan yaka gibi sezonun öne çıkan trendlerini de içeriyor. Benimkiler oldukça romantik oldu. Bakalım sen nasıl kombinleyeceksin.

İnci küpe için:


Dragonfly altın kolye için:


Güzel günlerde kullanman dileğiyle.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Wuhuuuuvvw :)) bu benim ilk hediyem çok sevindim demek ki şanslı yanım varmış :) Çooook teşekkür ederim herşey için !! Kombinler içinde eline sağlık bende romantik giyinmeyi severim zaten ikisinide çok beğendim :))

gülümse dedi ki...

aaaaa süpersin curcunam,tebrikler!!!!

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

curcunam güle güle kullan cicilerini :)

reyhane dedi ki...

Merhaba, tebrikler kazananlara..Ve de teşekkürler hep-design' e broşum ve zarafetin için...Bir tşk. de blogum üzerinden..http://reyhanlahersey.blogspot.com/2011/11/hep-design-brosum.html

Unknown dedi ki...

Hülyacımmm gülümsecimmm çok teşekkür ederimmmm öpüyorum ikinizide ! Reyhanecim saolasın bende tebrik ederim seni broşun için :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...