30 Kasım 2011 Çarşamba

Noel Baba, Bu Sene Bana Bunları Getirebilir Misin?

Geçtiğimiz hafta A Beautiful Mess adlı blog’da 28 Before 29 adlı bir yazı gördüm. Elsie, her sene kendisine böyle listeler yapıyor. 29 yaşına basmasına birkaç gün kala Elsie, bu bahsi geçen yazıda geçen sene yaptığı listedeki hangi maddeleri başarabildiğini anlatıyordu. Bu arada A Beautiful Mess gerçekten çok eğlenceli bir blog. Hala takip etmeyenler varsa şayet, şiddetle tavsiye ederim.

Sonuç olarak ben bu liste işini çok sevdim ve blog’a da uyacak bir şekilde taşımaya karar verdim. Kendi içimde yaptığım beyin fırtınaları sonucunda bu liste yaklaşan 2012’nin de verdiği heyecanla önce bir 2012’de neleri gerçekleştirmek istediğime dair bir listeye dönüştü. Lakin o listenin çok öznel ve daha çok bir günlük yazısı gibi olduğuna karar vermemden mütevellit, bu listeyi de bir “Noel Baba Bu Yıl Bana Ne Getirsin?” listesine dönüştürüverdim. İşte bu sene çam ağacının altındaki paketlerin içinden çıkmasını istediğim şeyler. Hayal ama belki gerçek olur. J


1. Jimmy Choo Ayakkabı: Bu görmüş olduğunuz Swarovski kristalleri ile süslenmiş Jimmy Choo'lar ile ilk gördüğüm günden beri büyük aşk yaşıyorum. Bu nedenle sevgili Noel Baba senden en çok, ama en çok bu ayakkabıları istiyorum. (Lütfen Noel Baba!)

2. Marchesa Elbise: Bu elbise ufak dokunuşların tüm görüntüyü nasıl da değiştirdiğinin canlı bir kanıtı. Aslında düz, sade, pek bir özelliği olmayan siyah bir elbise. Ama yaka ve omuz hizasındaki o kristallerle bezeli detay beni tam kalbimden vurdu. Bu harika elbise için Marchesa'ya şapka çıkartıyor, Noel Baba'ya göz kırpıyor ve yukarıda bahsi geçen Jimmy Choo'ların bu elbisenin altında çok güzel duracağını düşünüyorum.


3. Karl Lagerfeld for Sephora Koleksiyonu: Bu koleksiyondaki üzerine altınlar yağan Karl Lagerfeld küresinden Karl Lagerfeld şeklindeki farlara, üzerinde Karl Lagerfeld olan makyaj çantasından asla sürmeyeceğimi bildiğim ojelere kadar her şeyi ama her şeyi istiyorum. Kate Moss'un Rimmel'den çıkarmış olduğu Kate imzalı rujlarımın yanında harika duracaklarına eminim. Hepsini ayrı ayrı paketlemene gerek yok Noel Baba, tek bir paket içinde getirebilirsin.


4. Vivetta Palto: İlk olarak The Blonde Salad blog'unun güzel sahibesi Chiara'nın üzerinde gördüğüm ve o günden beri "Hani bana, hani bana" dediğim bu güzel kedili palto için yardımcı olursan ve geyiklerinle birlikte duruma el atarsan çok sevinirim Noel Baba.

 

5. Chanel Luxe Üçlemesi: Bir Chanel hayranı olarak üzerinde harika Chanel logosunun bulunduğu, 3 kitaptan oluşan bu seri kesinlikle ama kesinlikle benim olmalı Noel Baba!

Başında binlerce insanın istekleri olacağı için listemi kısa tutayım dedim, yoksa istersen 100'e kadar çıkabilirim. Hepsi sırf seni düşündüğümden Noel Baba!

Not: Bu yazı aynı zamanda Aralık ayında burada yeni yıl konseptli yazıların çokça görüleceğinin ve ufak sürprizlerin bir işareti olabilir, bilginize. :)

Fotolar: Fashionista, Net-A-Porter, Fashion Fois Gras, The Blonde Salad, Vivetta

5 yorum:

GoNcha GoNcha dedi ki...

ne guzel bir liste bu, umarim Noel Baba duyar sesini;)
Karl Lagerfield for Sephora koleksiyonu benim listemde de ekli! Noel Baba, dikkat etsin de bi karisiklik olmasin;)
Cupcake tadinda kal!

http://gonchagoncha.blogspot.com/

nily21 dedi ki...

1-2- ve 3 numaralara bayıldımmm..Noel baba'nın eli değmişken birer adet bana da bıraksın pliiis :))))

XAVER dedi ki...

Blogunu cok begendim desem..takipchin oldum desem :) benim bloga buyurmazmisin?? :) ama o Chanel kitabini gercekten bende isterim...

http://fashionworldxavi.blogspot.com/

The Lizard Queen dedi ki...

@GoNcha GoNcha ay umarim gonca, lutfen duysun. ya da baskalari duysun. :)) ahaha noel baba getirsin de birimize getirse de kafi, paylasiriz. :)

@nilgün noel baba'ya isteklerini iletecegim. :))

@ XAVER cok tesekkur ederim. hemen bakiyorum blog'una. :))

Unknown dedi ki...

ben de bi sürü şey istedim hepimize bişiler getircek bence^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...