17 Kasım 2011 Perşembe

Stil Günlüğü: Ahsen Uğurlu

Ahsen Uğurlu-Yönetici, İstanbul


Bugün ne giyiyorsun?
Zara'nın erkek bolümünden aldığım blazer’ı, Mango deri şortumu, H&M Men gömleğimi, Prada çantamı, Nursace botumu, Bershka şapkamı ve Ray-Ban Wayfarer gözlüğümü. Kolyemi de yıllar önce Nine West’ten almıştım.

Bu kombini hazırlayıp evden çıkman ne kadar sürdü?
Bu kombine akşam 15-20 dakikada karar verdim ve sabah giydim. Araba kullanacağım için yolda düz ayakkabı giydim tabii.

Nereye gidiyorsun?
Günübirlik Ankara’ya gidiyorum, blogger arkadaşlarımla buluşmaya. :)

Stilini nasıl tanımlarsın?
Çok karmaşık bir stilim yok. İçinde rahat hissetmeyeceğim şeyleri giymiyorum, fazla salaş giyinmeyi de tercih etmiyorum. Maskulen ve feminen detayları sık sık bir arada kullanırım. Mini şortlar ve eteklerden vazgeçemem.

Nerelerden alışveriş yapmayı seviyorsun?
Zara geçen yıldan beri favorim oldu, bir şey almadan çıkamıyorum artık oradan. Fiyat-kazanç oranı çok iyi. Onun dışında Bershka, Stradivarius, H&M gibi fast fashion markalarından da sık sık alışveriş yapıyorum. Ayakkabılarım daha çok Nine West, Steve Madden, Zara ve İnci’den alıyorum. Çanta kalitesi benim için çok önemli; tercihim Marc Jacobs, Prada, DKNY ve Gucci.


En son ne aldın?
Zara’dan asimetrik etek ve Bershka’dan kalın örgülü kazak.

Herkesin bilmediği, kendi keşfin bir alışveriş yeri önerisi?
Herkesin bilmediği bir yer öneremem aslında. Ben bile biliyorsam, herkes biliyordur mutlaka. :) Ama Anadolu yakasında bir outlet mağaza var, orada enteresan parçalar bulabiliyorum zaman zaman.

Ne dinliyorsun?
Şu aralar ağırlıklı olarak Adele ve Coldplay albümleri.

Ne okuyorsun?
İki kitap aynı anda –bazen üç de olabiliyor-: Bir İstanbul Hatırası-Ahmet Ümit ve Human Instinct-Robert Winston.

Blog ya da web adresi?

10 yorum:

my lifebook dedi ki...

Blog camiasının güzel gülen yüzü Ahsen'i konuk olarak seçmek çok başarılı bir karar! Kendisi hastası olduğumu bilir ama bir de burdan bağırmak isterim:)

Fido dedi ki...

aaaa...Ahsen'immmm!!!canım benim seni burda gördüğüme de çok sevindim!!kendisi güzel olduğu kadar asil,asil olduğu kadar da iyi yüreklidir!!bir çok özelliği bünyesinde barındıran güzel insan!! seni seviyorum :)
Gizem'ciğim sana da böyle bir post yaptığın için teşekkür ederiz :)
İkinizi de çok öpüyorum :)

ozlemce-lik dedi ki...

benimde sayfasini sik sik takip ettigim bloger! guzel post olmus!!!
www.ozlemce-lik.com

minikkus dedi ki...

çok doğru bi seçim olmuş! Ahsen her yönüyle 10 numara 5 yıldız bi kadın! o benim taş bebeğim:) o gün yoldan gelmiş haliyle bile çok güzeldi. başkası olsa agzı burnu kayık olurdu onca yol araba kullandıktan sonra:D kendisine kucak dolusu öpücük ve sevgi yolluyor, yanaklarını sıkıp sündürüyorum:) bu post icin sana da teşekkürler sahibe:)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

sevdiğim herkesi sırayla görüyorum.. Ahsen bloguna yazı yazsın diye sabırsızlandıklarımdan. onu şahsen tanımanın verdiği keyifle bir başka okuyorum yazılarını.. valla onu bilmeyen var mı bilmiyorum ama varsa cok şey kacırıyorlar...

Wear A Smile! dedi ki...

gizem'cim, arkadaşlarımın uyarısı üzerine herkesin bilmediği alışveriş önerisi kısmını revize etmek istiyorum :) mağazaların erkek ve çocuk reyonları sanırım herkesin bilmediği kaçış noktalarım oluyor benim! :))) tavsiye ederim, özellikle zara ve h&m'de erkek/çocuk reyonların bakmadan çıkmasınlar :)

çok teşekkür ederim tekrar bu güzel jestin için canım, sevgiler :)

Wear A Smile!

gülümse dedi ki...

ahsenim bitanedir!!

The Lizard Queen dedi ki...

@my lifebook ahsen'in cok guzel bir blog ve stil sahibi oldugu dusunulecek olursa bence de stil gunlugu icin cok dogru bir karardi. :))

@fidoland rica ederim, ne demek. begenmene sevindim.

@ozlemce-ilk ben de duzenli takipcisiyim kendisinin.:) tesekkurler.

@ Aysun Karaalioğlu benim cevremdeki bircok insan takip ediyor blog'unu diye biliyorum ben. :)) bilmeyenler de yavas yavas ogrenir yakinda. :)

@wear a smile hahah evet. o ceketi erkek reyonundan bulup cikarman basli basina bir yetenek. dogru kombinlemek ise bir diger yetenek. sende her ikisinden de mevcut. :)

@gülümse :))

The Lizard Queen dedi ki...

@minikkus evet, bir de oyle bir durum var. arabayla ankara'ya gittikten sonraki goruntusu ustelik bu ve hic gostermiyor. :) rica ederim. begenmene cok sevindim.

Unknown dedi ki...

Blog dünyasında Ahsen’le tanışmamdan öncesini hatırlamıyorum desem? Benim için miladi bir çizgi çekmiş, hayatımda birçok anlamda etki etmiş olan bu harika insan iyi ki var. Kendisi tek bir konuda değil her konuda muhteşem olma özelliğine sahip, kusursuz denilebilecek, stil sahibi, son derece sıcak, içten ve açık sözlü birisi olmasıyla kardeşimle hayatımızda vazgeçilmezler listesinde 1 numaradır. Çok sevdiğim bu post serisinde onu da görmek çok çok mutlu etti beni, ellerine sağlık Gizem’cim ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...