11 Kasım 2011 Cuma

Yeni Bir Yüz: Kate Moss'un Kardeşi Charlotte "Lottie" Moss

Kate Moss’un evliliği 2011’in en çok konuşulan olaylarından biriydi. Nasıl konuşulmasın; moda dünyasının en önemli ismi, son süpermodel diye anılan biricik Kate Moss’umuz evleniyordu, gelinliği şu ana kadar gördüğümüz tüm gelinliklerin belki en güzeliydi ve düğün baştan sona Mario Testino gibi bir dahi tarafından fotoğraflanıyordu. Yani birçoğumuzun en uçuk evlilik hayali bile Kate Moss’unkinin yanına yaklaşamazdı.


Tüm bunların yanı sıra bu evliliğe dair çok konuşulan bir şey daha vardı; o da Kate Moss’un nedimelerinden biri olarak karşımıza çıkan Kate Moss’un üvey kardeşi Charlotte Moss ya da aile arasında ona seslendikleri ismiyle Lottie. Moda dünyası onu bu evlilik sayesinde tanıdı ve Kate Moss’un evlilik fotoğrafları internete düşer düşmez ondan “yeni keşif, geleceğin Kate Moss’u” diye bahsetmeye başladı.


Lottie'nin deneme çekimi

Bu durum Kate Moss’un da ajansı olan Storm Models’ın gözünden pek tabii ki de kaçmadı. Lottie’nin potansiyelini açığa çıkarmak ve kamera önünde nasıl durduğunu daha iyi anlayabilmek için geçtiğimiz ay ona bir deneme çekimi ayarladılar. Andrea Carter-Bowman tarafından fotoğraflanan ve çekimler sırasında oldukça eğlenen Lottie, bu ilk çekimini başarılı bir şekilde kotarmış gözüküyor. Eh, ne de olsa Moss soyadını taşıyor.

Henüz 13 yaşında olan Lottie’yi babası da destekliyor. Kızı için herhangi bir kariyer planı yapmanın çok erken olduğunu düşünse de, modelliğin kızı için harika bir başlangıç olabileceğini, insanın karşısına çıkan fırsatları değerlendirmesi gerektiğini, günümüzde iş bulmanın her geçen gün zorlaştığını, bu nedenle de erken yaşlarda bir şeylere başlamanın ileride hayatı kolaylaştırabileceğini söylüyor.


Lottie'nin deneme çekimi

Ama gelin görün ki moda dünyası çoktan Lottie’nin geleceğini tartışmaya başladı bile. “Cindy Crawford’un çene yapısına sahip” diyenler, “Ablası bir istisnaydı, ama Lottie’nin boyu uzun olursa harika bir model olabilir” diyenler, “Doğru kararlar verebilirse, ablasını bile gölgede bırakabilir” diyenler... Anlayacağınız henüz 13 yaşındaki kızımız yakın, hem de çok yakın bir zamanda oldukça popüler olacağa benziyor.

Lottie'nin deneme çekimi

Lottie’nin bundan sonraki adımı ise, sıkı durun, Mario Testino tarafından fotoğraflanmak olacak. Evet, yanlış duymadınız. Kate Moss’un biricik dostu ve favori fotoğrafçısı Mario Testino, Lottie’yi fotoğraflamak için çoktan sıraya girmiş bile. Yani damarlarında dolaşan Moss kanıyla Lottie, Kate Moss’un tahtının en büyük adaylarından biri olacak gibi. Buna kısaca “Moss Saltanatı” da diyebiliriz. Abladan kardeşe geçen bir süpermodellik tacı. E, Kate Moss’un tahtına da ancak bir başka Moss yakışırdı zaten.

Fotolar: The Gloss, Fashionista

4 yorum:

Fido dedi ki...

çok güzel bir kızcağız gerçekten,e tabi moss kanı var ne de olsa ama nedime haliyle deneme çekimi hali arasında 10 yaş fark var gibi,değil mi??

Unknown dedi ki...

güzel, genç bir yüzmüş gerçektende:)

gülümse dedi ki...

Allahım sana geliyorum.bu kız mı 13 yaşındaymış!!!resimlerde nası farklı görünüyor.işte makyaj böyle bişey:))ama gerçekten hoşmuş ve bence yetenek var:)

The Lizard Queen dedi ki...

@fidoland kesinlikle haklisin. sac, makyaj, kiyafet falan derken oldugundan buyuk gostermis.

@butik merve bir 2-3 sene sonraki halini oldukca merak etmekteyim. :)

@gulume nedime fotofraflarinda yasini gosteriyor ama tabii fotografcinin ve stylingcinin eli degince bir 5-6 yas oynamsi yasi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...