11 Ocak 2012 Çarşamba

Bir Gün Herkes 15 Dakikalığına Marilyn Monroe Olacak


Daha önce Marilyn Monroe’nun bu sene her zamankinden çok karşımıza çıkacağını ve bu senenin tam anlamıyla bir Marilyn yılı olacağını söylemiş ve sizin de bu akıma katılmanızı sağlamak için Nasıl Marilyn Monroe Olurum? başlıklı yazımda uzun uzadıya Marilyn Monroe olabilmeniz için saçta, makyajda ve kıyafetlerde nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatmıştım değil mi? İşte beni doğrulayan bir Marilyn esintili çekim de Vogue China’dan geliyor. Bu sefer ise İngilizlerin femme fatale’i Lara Stone karşımıza Marilyn Monroe olarak çıkıyor.


Modern Marilyn adlı çekimde Peter Linbergh tarafından fotoğraflanan Lara; saçı, makyajı ve kıyafetleriyle gerçekten de modern bir Marilyn imajı çiziyor. Yalnız bu fotoğraflara bakarken Lara’nın Marilyn Monroe’dan ziyade harika bir Faye Dunaway olabileceğini fark ettim. Daha önce kimsenin aklına gelmemiş mi bilmem ama sizce de Lara’dan muhteşem bir Bonnie Parker olmaz mı?


Bu arada Marilyn Monroe konseptli çekimler her dergide karşımıza çıkacak gibi. Mesela daha önce Amerikan Vogue için Marilyn Monroe temalı bir çekim gerçekleştiren Michelle Williams, önümüzdeki ay da Vogue’un Almanya edisyonunun kapağını Marilyn Monroe olarak süsleyecek.


Vee son olarak Lara Stone’un çizgili pijamalı fotoğrafının Marilyn Monroe’dansa Be Adam Gülşen’i çağrıştırdığı tek kişi umarım ben değilimdir diyor ve eğer öyleyse sorunun kaynağını bulmak için bilinçaltımın derinliklerine inmeye gidiyor, gitmeden önce de bir kehanette bulunuyorum: Bir gün herkes 15 dakikalığına Marilyn Monroe olacak.

Fotolar: Zac Fashion

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Öncelikle Marilyn Monroe setime güzel yorumun için çok teşekkür ederim.
Senin yazın da çok hoşmuş.Ellerine sağlık bayıldım doğrusu
Tekrar beklerim.Sevgiler...

deniz saatçioğlu dedi ki...

Kesinlikle Marilyn Monroe dan çok daha fazla Faye Dunaway e benziyor, haklısın :) Marilyn in büyük hayranıyımdır ama maalesef 'My Week with Marilyn' filminde de Michelle William ı hiç beğenmedim. Gene de filmi heyecanla bekliyorum.

Sevgiler
denizsaatcioglu.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...