20 Haziran 2010 Pazar

Marilyn Monroe'nun Mozaik Portreleri

Bütün güzelliğinin, çekiciliğinin, kadınlığının, bütün o yaratılan imajın altında kırılgan ve sadece sevilmeyi bekleyen naif bir kız yatıyordu aslında. O hiçbir zaman seks sembolü olmayı istememişti belki de; istenmeyerek geçen çocukluğunun aksine, dikkat çekmek ve ilgi istiyordu sadece.

Marilyn Monroe'nun bu dünyayı terk etmesinin üzerinden neredeyse 50 yıl geçti, ama onun o ikonik yüzü, sanatın her dalını hala beslemeye devam ediyor. Sicis Art Factory'nin mozaik Marilyn Monroe portreleri, hayatı boyunca sevgiyi aramış ve bir yere ait olmayı dilemiş bu güzel kadının güzel yüzünü evimizin duvarlarına taşıyor; insanın hepsini alası, evin her odasına asası geliyor. Hem "Marilyn Monroe'ya mozaik bir portreden daha iyi ne yakışabilirdi ki!" diye de düşündürüyor. Çünkü o da her defasında içten içe  kırılıp da, sanki kendi parçalarından kendisini yeniden yaratıyormuş gibi...

"All I want is to be loved, for myself and for my talent." diyen Marilyn'i bu dünya çok sevdi ve sevmeye de devam edecek.



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...