20 Ağustos 2010 Cuma

Alışveriş Hava Mava Dinlemez!

Hava o kadar sıcak ki, evden dışarı çıkılmıyor. En keyif alınan şeyler bile bu sıcaklarda işkenceye dönüşüyor. Caddebostan sahil mi dedin? Gidip çimenlere yayılmak oldukça güzel bir fikir. Peki oraya ulaşabilmek için katlanılması gereken o bir saatlik dolmuş yolculuğu ne olacak? Saçları kestirip boyatmak da güzel bir seçenek olabilirdi. Peki ama ya o saç kurutma makinesinin altında geçirilen dakikalar? Sonra alışveriş? Topshop’tan şöyle yeni bir elbise, Casette Butik’ten şöyle cicili bicili bir ayakkabı, MAC’ten yeni bir ruj alsak fena mı olurdu yani? Lakin kolu kaldırmaya bile mecal yokken, bir mağazadan diğerine nasıl sekilecek? O kadar seçenek arasından kendimize en uygun olanını oturup da kim seçecek?

Yaşasın ki internet ve internetten alışveriş denen bir şey var. Belçika’nın yağmurlu havasını bırakıp da bu cehennem sıcağına düştüğümden beri vaktimin, daha çok da paramın, büyük bir kısmını çeşitli sitelerde harcıyorum. Hal böyle olunca bir kısmını da buradan paylaşayım dedim.

Benim gibi elinizi verip kolunuzu kaptırmamanız dileğiyle… :)

ecote tooled lady bag - Urban Outfitters

Urban Outfitters: Açıklamaya gerek var mı? Urban Outfitters’ın elbiselerine, çantalarına, güneş gözlüklerine, kemerlerine, kısacası her şeyine ba-yı-lı-yo-ruz!

StrawberryNET: Bendeniz sürekli burada. Sabah, öğlen ve akşam olmak üzere günde üç posta. Bütün önemli markaların parfümleri, cilt bakım, kozmetik ve makyaj ürünlerini uygun fiyata satın almak mümkün. Son ganimetim Clinique ruj. Renk kırmızı.

hot shot! camera ring- Fred Flare

Fred Flare: Çok ucuz değil, ama çok pahalı da değil. Şansınız yaver giderse güzel bir elbise, çanta ya da ilginç bir cüzdan yakalanabilir.

Eski Kitap: 1-2 YTL’ ye kitap alma fırsatı. D&R’dan ya da Amazon’dan sıkılanların ilacı.

bright idea dress - ModCloth

ModCloth: Benim vazgeçilmezim. Alsam da almasam da, bilirim ki orada bir ModCloth var uzakta.

Designist: Zeynep Erdoğan, Aslı Güler, Tuvana Büyükçınar Demir gibi lokal tasarımcıların tasarımlarını tek bir çatı altında buluşturan online alışveriş sitesi.

so hot right now - Irregular Choice

Irregular Choice: Henüz bir şey almışlığımız yok, ama bakmaya doyamıyoruz. Bu ayakkabılar giyilir mi yoksa yenir mi, bir türlü karar veremiyoruz.

Şehir Fırsatı: Bir de böyle bir şey var; üyelik sistemiyle çalışıyor ve her gün çeşitli kampanyalarla ilgili mail atıyor. Bu nedenle aslında aklınızda bile olmayan şeyleri yapmak isterken, belki de yaparken buluyorsunuz kendinizi. Turkuaz Spa’da anti-stres masajı ya da Sortie Rodizio’da Brezilya ziyafeti gibi.

kirpi kürdanlık- Bunlardan İstiyorum!

Bunlardan İstiyorum! : Orijinal ve eğlenceli tasarımların adresi. Ben şahsen bir “voodoo knife block”, bir “ice shot glass”, bir de “ shot caver” istiyorum. Evet, bunlardan istiyorum!

Rokit: Vintage butik. Rakamlar küçük, ama paranın değeri büyük. Türk parası koyuyorsun, sterlin üzerinden alışveriş yapıyorsun. Olsun, siz para birimini görmezden gelin. Sadece sayılarla ilgilenin.

Fotolor: Tüm görseller bahsi geçen sitelerden alınmıştır.

3 yorum:

Beril Öke Gülen dedi ki...

kirpi kürdanlık çok sevimli :)

kırmızı rujlu balık dedi ki...

sayende alışveriş çılgınlığımıza ofiste, evde internet başında olduğuuz heryerde devam ediyoruz_biri bizi durdursun :oPP
designist süpermiş teşekkürler efem o)))

The Lizard Queen dedi ki...

beril o siteyi kurcalarsan cok daha ilgins seylerle karsilasabilirsin.

kirmizi rujlu balik, alisveriskolik hareket engellenemez! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...