22 Ağustos 2010 Pazar

KAŞİF QUEEN: Gözüm Mazide Kaldı


İstanbul’dan uzunca bir süre uzak oluşum, birçok şeyden geç haberdar olmama neden oldu. Bu yazı da oldukça geç kalınmış bir yazı aslında. Ola ki bu etkinliği siz de bu yazı vasıtasıyla öğrendiniz, merak etmeyin. Hala yakalama fırsatımız var.

1960’lı yıllardan beri gözlüklerle iç içe olan Mehmet San, Türkiye’nin ilk gözlükçülerinden biri. Bugüne kadar satmış olduğu gözlüklerin örneklerini saklayarak oluşturduğu koleksiyon, şimdilerde oğlu Hakan San aracılığıyla Asmalımescit -11-'de insanlarla buluşuyor. Fashion@EYE Vintage Gözlük Sergisi’ne giderek zaman içinde kaybolabilir, birçok ünlü markanın vintage gözlüklerine dokunabilir, artık üretilmeyen gözlükleri görebilir, Brad Pitt, Lady Gaga gibi isimlerin tercih ettiği gözlükleri deneyebilir, çok beğendiklerinizi ise satın alabilirsiniz. 2 Ağustos’ta başlamış olan sergi, 31 Ağustos’a kadar devam ediyor ve pazar hariç her gün saat 12:00-20:00 arası açık.

Fiyatları muamma, “Ben sadece bakacaktım” demesi bedava.

Adres: Asmalımescit-11- General Yazgan Sokak, 6/11 Asmalımescit – Tünel, Beyoğlu (House Cafe Tünel’in çapraz binası)

Daha ayrıntılı bilgi için blog’unu ziyaret edebilirsiniz: http://fashionateye.blogspot.com/


Fotolar: Fashion@EYE

5 yorum:

Pembe-askı dedi ki...

uuf Juno filmini izledin mi bilmiyorum Lizard ama orda bi gözlük var bildiğim kadarıyla vintage onu bu sergide bulabilir miyim acaba? ebayde satılıyor fakat kalitesinden şüpheliyim. Kaçırmamak gerek bu sergiyi..

The Lizard Queen dedi ki...

bahsettigin gozluk bu ise biliyorum:) : http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/103/4/AAAAAiTLovEAAAAAAQNJdA.png?v=1211079661000

GOZLUK GURUSU dedi ki...

Bu modelden elimizde vardı, ancak ne yazık ki şu anda yok. Yalnız, aynı çizgide Safilo'nun bir modeli var, kahverengi kemik çerçeve üzerine metal düz bant geçiyor. Bakmanızı tavsiye ederiz.
Fashion@EYE

Pembe-askı dedi ki...

eheh evet Lizardcım :) o gözlük bayılıyorum ona! tüh kaçırmışım o zaman Hakan bey üzüldüm. Kesinlikle görmeye geleceğim teşekkürler.

Burcu Kavak dedi ki...

en alttaki sarıya BA-YIL-DIM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...