16 Eylül 2010 Perşembe

FASHION’S NIGHT OUT - ÇILDIRMAYA AZ KALDI.


Yarın büyük gün. Bir alışverişkolik olmamızı partilerle, kokteyllerle, moda camiasındaki ünlü isimlerle, bize sunulan çeşitli fırsatlarla, ama daha da önemlisi alışveriş yaparken kutlayacağız. Saat 18:00 itibariyle Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinye Park’ta başlayacak olan Fashion’s Night Out etkinliği; bizleri güldürürken düşündürmeyecek belki ama alışveriş yaparken eğlendirecek, ya da eğlendirirken alışveriş yaptıracak, orası kesin.

Fashion’s Night Out ilk defa geçtiğimiz yıl Londra, New York, Tokyo ve Milano gibi moda sektörünün üssü sayılabilecek şehirlerde gerçekleşmişti. Bu sene ise aynı hafta içerisinde 16 farklı ülkede düzenleniyor. Bu bağlamda yarın akşam İstanbul’da gerçekleşecek olan organizasyon bünyesinde oldukça fazla ve ilgi çekici etkinlik var. Gönül hepsine yetişebiliyor olmayı dilese de ne yazık ki bu mümkün değil. Şimdilik en cazibi İstinye Park gibi gözüküyor, ama Nişantaşı’nda da oldukça merak uyandıran etkinlikler mevcut.

Peki bu etkinlik kapsamında nerede neler oluyor? İşte kaçırılmamasını düşündüğüm etkinliklerin bir listesi:


İSTİNYE PARK

Beymen: Absolut’un ikramlarından içerken, bir yandan da ayakkabı tasarımcısı Giuseppe Zanotti’ye ayakkabı imzalatma şansı elde edebilirsiniz. Zanotti, saat 21:00’den sonra Beymen mağazasında insanlarla buluşacak.

Boyner: Gamze Saraçoğlu ve Mehtap Elaidi ile bir araya gelerek sohbet edebilir, özel indirimlerden yararlanabilir, çikolatalı çileklerinizi yerken bir yandan da şampanyanızı yudumlayabilirsiniz.

Burberry: Sırf bir Burberry trençkot kazanma ihtimali için bile gidilmeye değer. Evet, ben trençkot kazanabilme ihtimalini sevdim! Saat 19:00-21:00 arasında Ece Sükan’ın yapacağı stil danışmanlığı da cabası.

Damat: Vanity Fair’in ve Harrods’un stil danışmanı Mitchel Belk, FNO kapsamında Damat Tween’de.

Dior: John Galliano FNO için nasıl bir vitrin tasarlamış, onu görmek için.

Emporio Armani: Kaçırmamalı saat 22:00’dan sonra gerçekleşecek bol kokteylli partiyi.

Jimmy Choo: Uğramak için bir sebep gerekli mi? Jimmy Choo ayakkabıları görülmeli, Jimmy Choo kokteylleri tadılmalı.

L’Occitane: Kendini Fransız hissetmek isteyenlere… Fransız şarabı, Fransız peyniri ve Fransız müziği eşliğinde alışveriş yapmanın dayanılmaz hafifliği.

Que: Aşk-ı Memnu’nun bu kadar konuşulmasına büyük katkıda bulunan Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez önderliğinde gerçekleşecek bir Vogue fotoğraf çekimine katılabilir, Vogue kapak kızı olabilirsiniz.

NİŞANTAŞI

BilStore: Bora Aksu’nun geceye özel düzenlediği gömleklerden birini kazanabilir; Güneş Dericioğlu, Günseli Türkay ve Eda Akpınar’dan stil konusunda tavsiyeler alabilirsiniz.

Guiseppe Zanotti: Giusseppe Zanotti saat 18:00-20:00 arası butiğinde insanlarla buluşuyor ve ayakkabı imzalıyor.

Midnight Express: Zaman zaman Kiki’de de çalan Emel Kurhan’ın DJ’lik yaptığı gecede Yazbükey’in 10. yılı şerefine özel vitrin hazırlanacak.

The House Cafe: Özgür Masur’un Ten Dökümü adlı koleksiyonu farklı bir sunumla insanlarla buluşuyor. Özgür Masur’u da görmek isteyenler saat 21:00-22:00 arası mutlaka burada olmalı.

*Bağdat Caddesi’ndeki etkinlikleri öğrenmek için burayı, Nişantaşı ve İstinye Park’taki tüm etkinlikleri öğrenmek için ise burayı ve burayı tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...