8 Ağustos 2011 Pazartesi

BLOGOSFER:: Blogger Ünlüler

Blog’ları sayesinde keşfedilip ünlü birer simaya dönüşen kişiler olduğu kadar bunun tam tersi de mevcut. Yani blogger’lığa merak saran ünlüler de var. Blogosferin çok daha samimi bir ortam, kullanılan dilin de dergi diline kıyasla oldukça farklı olması nedeniyle bu ünlü isimler merak uyandıracak ilginç yanlarını blog’ları aracılığıyla insanlara ulaştırabiliyorlar. Kimi zaman işleriyle ilgili haberleri duyurup kendi tanıtımlarını yapıyorlar, kimi zaman da parti, tatil fotoğrafları gibi başka yerde bulamayacağınız daha özel anlarını insanlarla paylaşıyorlar. Ve bunlardan bazılarını takip etmek gerçekten çok keyifli.

İşte benim de blog’larını severek takip ettiğim ünlü isimlerin bir potpurisi:


Coco Rocha: Podyumlarda, dergilerde görmeye can attığım, oldukça başarılı bir model olan Coco Rocha’nın en az modelliği kadar başarılı blog’unun adı Oh So Coco. (http://oh-so-coco.tumblr.com/)

Anna Dello Russo: Her giydiğiyle dikkat çekmeyi başaran stil ikonumuz Anna Dello Russo’nun kişisel blog’u sizi “I don’t want to be cool, I want to be fashion” sözleriyle karşılıyor. (http://www.annadellorusso.com/)

Rachel Zoe: Ünlüleri giydiren isim Rachel Zoe’nin de henüz çok yeni olmasına rağmen oldukça başarılı bir blog’u var. (http://rzrachelzoe.tumblr.com/)

Tory Burch: Tasarımcı Tory Burch’ün blog tasarımına da, paylaştığı görsellere de bayılıyorum. (http://torypedia.tumblr.com/)


Oliver Zahm: Purple Fashion’ın kurucularından Olivier Zahm, kendisi için dışarıya arkadaşlarla kahve içmeye çıkmak kadar sıradan olaylara ait kareleri blog’unda paylaşıyor. Bir gün Portekiz’de güneşlenirken, ertesi gün Fransa’da tekne turu yapıyor olabiliyor. Yanında Eva Mendes ya da Kate Moss gibi isimler bulunabiliyor. Her gün kıskançlıkla yine nerelerde, kimlerle diye merak ederek baktığım bu blog, aynı zamanda çok seksi. (http://purple.fr/diary/)

Steven Klein: Fazla söze gerek yok. Fotoğraflarına taptığım Steven Klein’ın Nisan ayından beri bir blog’u var. (http://kleinstudio.us/)

Nicola Formichetti: Thierry Mugler’in kreatif direktörü, Lady Gaga’nın stil danışmanı bu dahiyane çocuğun blog’u takip edilesi. Neden mi? Yaptığı tüm işleri blog’unda paylaştığı için sizi başka kaynaklara başvurma zahmetinden kurtarıyor. 

Franza Sozanni: Vogue'ların en dikkat çekici olanı Vogue İtalya’nın başındaki isim Franza Sozanni’nin çok ilginç konulara değindiği blog’u her gün kendisini tıklattırıyor. Ayrıca kendisiyle ilgili şurada da çok güzel bir yazı var, okunması tavsiye olunur. 
(http://www.vogue.it/en/magazine/editor-s-blog/)

Fotolar: Posh24, Catwalk Queen, The Style & Beauty Doctor, Georgia Irwin, Elliot and Isabel, V Magazine, Contact Music

5 yorum:

Unknown dedi ki...

bu süper bilgilendirici bir post olmuş ! bu insanların herbirinin sitesi çok başarılı...neden daha önce keşfetmedim diye, hayıflandım! emeğine sağlık !

http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

hemera-nyks dedi ki...

hiçbirini bilmiyodum iyi oldu :)

Nyks

aysegul in ny dedi ki...

süper post hem yeni site arayışına ilaç oldu hem de sıkıcı postlara ilaç oldu saol:))

Adsız dedi ki...

Çok yararlı bir post olmuş ellerine sağlık :))

http://kendincee.blogspot.com/

The Lizard Queen dedi ki...

hepinize ayri ayri tesekkurler. bir kismini bayadir takip ediyordum aslinda da yaziyi yazmak yeni aklima geldi. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...