4 Kasım 2011 Cuma

BACKSTAGE QUEEN: Burçe Bekrek Çekiminin Kamera Arkası

Dergi editöryallerine bakmak kadar keyif aldığım bir şey daha varsa, o da bu çekimlerin çekim arkası fotoğraflarını incelemek ya da videolarını izlemektir. Biz de bildiğiniz üzere geçtiğimiz ay Hikayen Ne? bölümü için Burçe Bekrek, Beste Zeybel ve Ezgi Bozkurt ile bir araya gelmiş, bu blog'a özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirmiştik. (Ne, yoksa hala görmediniz mi? Öyleyse sizi önce şuraya alalım: tık tık) Bu çekime dair birkaç kamera arkası görüntüsü elime geçince hemen paylaşayım dedim ve "Keşke çekimin başından sonuna kadar her anını fotoğraflasaydım" diye de dövündüm durdum. Bir daha böyle bir çekim yaparsak şayet, ben de kameramı yanıma almayı ihmal etmeyeceğim.

Çekimin tarihi 1 Ekim'di ve biz tüm çekimi Burçe'nin Nişantaşı'ndaki butiğinin bahçesinde yapmayı planlamıştık, yani dış mekanda. Çekimden bir gün önce öyle bir yağmur yağdı ki, bizi çok korkuttu. Çünkü iptal olması durumunda ekibi yeniden bir araya getirmek oldukça zor olacaktı. Çekim günü ise sanki sırf biz çekim yapabilelim diye hava bir anda güneş açtı, ısındı. Biz de bu fırsatı kaçırır mıyız, hemen soluğu Nişantaşı'nda aldık ve aşağıda çekim arkası görüntülerinin bulunduğu çekimi gerçekleştirdik.

Ezgi birçok tasarımcıyla çalışmış, birçok defilede yer almış çok başarılı bulduğum ve çok beğendiğim bir model. Bu nedenle bu çekimde model olmayı kabul ettiğinde inanılmaz mutlu oldum. İngiltere'nin Kate 'The Great' Moss'u varsa, bizim de Ezgi 'The Great' Bozkurt'umuz var. :)


Dünya tatlısı Beste Zeybel ise her şeyden önce benim canım. Onunla bu blog için gerçekleştirdiğimiz ikinci çekimdi bu (ilki için tık tık) ve umarım önüzümdeki zamanlarda yine böyle güzel çekimler yapmak için bir araya geliriz.


Burçe Bekrek ise onca işinin arasında zaman ayıracak kadar nazik, tasarımları kadar şahane bir insan. Aşağıdaki ilk fotoğraftaki kaban ise favori Burçe Bekrek tasarımlarımdan.


5 yorum:

gülümse dedi ki...

ben de backstageleri çok merak edenlerdenim,paylaşım için teşekkürler

The Lizard Queen dedi ki...

rica ederim, ne demek. begendiysen ne mutlu.

civciv dedi ki...

güzel yorumun icin tskler sevgili gizem <3

..blogun cok hos gercekten, basarilarin devamini diliyorum !!


sevgiler & iyi bayramlar



civciv

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Çok keyifli görünüyor :) Blogumda çekiliş var beklerim :)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Kamera dedi ki...

burada giydiğiniz balık sırtı gibi olan elbise çok ilgimi çekmişti, bir firmaya tavsiye etmiştim bu modeli, anlatamayınca bu fotoları aradım da bulana kadar canım çıktı, gerçekten herşeyiyle, kıyafet ve pozlarla çok profesyonelce uğraşılmış.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...