3 Haziran 2010 Perşembe

BLOGOSFER: Blogger'lar Sarmış Dört Bir Yanımızı

Yıl blogger'ların yılı. Kabul et ya da etme, sev ya da sevme ama bu bir gerçek. Blogger'lığı da gelip geçici bir trend olarak mı görmeli, bir anda yıldızı parlayıp bir anda sönen pop şarkıcılarına mı benzetmeli, "Bu da gelir, bu da geçer."mi demeli, yoksa ciddi bir alternatif meslek olarak mı kabul etmeli tartışıla dursun, blogger'lar ortalığı kasıp kavuruyor. Gazeteciler bir tehdit olarak görüyor, Anna Wintour çıkıp haklarında konuşuyor, Hatice Gökçe dikkat edilmesi gereken bir konu olduğu konusunda demeçler veriyor ama bir yandan da bütün lansman partilerine, defilelere, önemli açılışlara ilk onlar çağırılıyor, röportajlar yapılıyor. Hatta artık sadece gidip, görüp yazmakla kalmıyorlar, markalarla işbirliği içerisine girerek kendi adlarını taşıyan ürünler piyasaya sürüyorlar.

İlk önce Urban Outfitters, Sea Of Shoes blog'unun yazarı Jane Aldrige ile işbirliğine girerek bir ayakkabı koleksiyonu piyasaya sürüyor, ardından Coach birkaç okuyucusu oldukça fazla blogger ile anlaşarak çanta modelleri tasarlıyor. Şimdi de Forever 21, Danny Roberts ile birlikte el ele vererek, stilleriyle insanlara ilham kaynağı olan 5 blogger'ın yüzünü tişörtlere taşıyor ve tanesi $14.80'dan satışa sunuyor! Ne derseniz deyin, blogger'lar artık sadece blogger olmakla sınırlı kalmıyor, ünlüler klasmanından yerleri ayrılıyor.

Ne düşünüyorsunuz? Alır mısınız? Giyer misiniz?

Fashion Duo Slub

3 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Gun gelicek benimde tirnaklarim tshirtleri suslucek demek istiyorum icimden ama o bir hayaldir =)

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

şuan çok yeni bir blogger olduğum için bunu bir meslek olarak görmüyorum, ama inan bu işin hakkını veren insanlar var, benim blogger olmamdaki en önemli sebep blogları daha yakından takip etmek:))ve herkesi destekliyorum, herkesin çok değerli fikirleri olduğuna ve kendilerini geliştirebileceklerine inanıyorum,hepinizi öpüyorum

Adsız dedi ki...

tatlım elf'te kaçırmıştın diğer kampanyayı, şimdi yenisi başladı, ayrıntılar blogumda bakabilirsin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...