25 Haziran 2010 Cuma

SHOE QUEEN: Footzy Rolls Babetler



Kadınların canı daha tatlıdır, acı eşiği daha düşüktür derler. Külliyen yalan. Bizler ki yüksek ökçelerimizin tepesinde, delik deşik yolların üzerinde; evden işe, işten toplantıya, toplantıdan partilere bir cambaz gibi seke seke gidebilen yaratıklarız. Beğendiğimiz yüksek topuklu ayakkabı; ayağımıza bir numara küçük olsa dahi alıp, giyip, üstüne de etrafa "cool" bakışlar atabilen, gülücükler saçabilen varlıklarız. Kim çıkarıyor böyle dedikodular, oldukça anlamsız.

Ama hani olur ya, bazen o ayakkabıyı bir süreliğine çıkarmak ister canımız. Acıya falan dayanamadığımızdan değil tabii(!); tamamen ayaklarımız hava alsın diye, ya da ortopedik sebepler nedeniyle, veyahut kötü yollarda, onca paraya kıyarak aldığımız ayakkabılarımızın topuklarının zarar görmesini istemediğimiz için. Ama asla ve asla acı çektiğimizden değil!

Böyle durumlarda yedek ayakkabı taşımak gerekir ama o ayakkabıyı nereye koyacaksın? Hadi ayakkabıyı yanına aldın diyelim; onu içine koyacak, hem de kıyafetine uyacak büyük bir çanta da bulmak durumundasın ve bir de bunu tüm gün taşımak zorunda kalacaksın. Olur mu? Olmaz. İmaj her şeydir, geri kalan her şeye ise boşverilir.

Jennifer ve Sarah Caplan adlı iki kardeş, oturup, kadınların bu büyük sorununu nasıl çözebileceği konusunda kafa yoruyor ve sonunda söyle bir çözüm buluyorlar: Footzy Rolls.


"The Rollable Shoe" sloganlı bu babetler, adından da anlaşılacağı gibi, yuvarlanarak rulo haline getirilebiliyor; böylelikle çok az yer kaplıyorlar. Farklı renk seçeneklerinin de bulunduğu bu babetlerin fiyatları $25 ile $30 arasında değişiyor ve Footzybag adını verdikleri bir çanta ile beraber gönderiliyorlar. Böylelikle ayaklarınızı dinlendirmek amaçlı çıkardığınız yüksek ökçelerinizi bu poşetin içerisine koyabiliyorsunuz. Her ne kadar gönderim yaptıkları ülkeler listesinde Türkiye yer almasa da, bizzat kendileriyle mail'leştiğim için gönül rahatlığıyla söyleyebilirim; Türkiye'ye de gönderim yapıyorlar.

Ayaklarına biraz daha insaflı davranmak isteyenler için: http://www.footzyrolls.com/

Victoria's Secret modeli Jessica Hart

*Bu yazı Reset! Magazine Sayı: 60 için yazılmıştır.

2 yorum:

mgntwmn dedi ki...

sooo cute!

tuğçe dedi ki...

artık bu ayakkabılarda türkiyeye geliyor.bakmak isteyenler babetmatik facebooktan bakabilirler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...