23 Haziran 2010 Çarşamba

I Am A Barbie Girl In The Barbie World


Tamam, belki bugüne kadar birbirinden ilginç ve çılgın takılarla karşılaşmış olabilirsiniz; ama böylesini gördüğünüzden şüpheliyim.

Bir kız çocuğuyken, hep daha fazla Barbie'sinin olmasını isteyen ve sürekli onlarla oynayarak hayal gücünü geliştiren Margaux Lange adlı tasarımcı, bir yetişkin olduğunda da Barbie bebeklere karşı olan ilgisini kaybetmiyor; sadece onlarla oynama şeklini birazcık(!) değiştiriyor. "Plastic Body Series" adını verdiği bu koleksiyonu için tasarımcı, Barbie bebekleri parçalara ayırıyor; kafasını, gözünü, göğüslerini ve diğer uzuvlarını gümüş ve değerli taşlarla birleştirerek; kolyeler, bilezikler, küpeler, yüzükler tasarlıyor. Etsy üzerinden satışa çıkardığı tasarımlarının fiyatı ise $150'dan başlıyor.

Yaaaa, yıllarca evinizin köşesinde hatıra diye sakladınız durdunuz. Gördünüz mü, insanlar nasıl değerlendiriyor. Ben şimdi, hazır daha kimse el atmamışken, ilkokul sıralarında anlımın akıyla kazandığım taso'larımı değerlendirmeye gidiyorum.



Fotolar:Margaux Lange

4 yorum:

mgntwmn dedi ki...

muhteşem tasarımlar bayıldım!! ancak chucky ile büyüyen bir kuşağa mensup biri olarak ben almiim:))

Yasasin Ben dedi ki...

yok ya ben barbie leri böyle hatırlamak istemiyorum.Oyuncak olarak kalmalı ve o saftirik günlerimizi anımsatmaya devam etmeli....

Kurbağa Prensesler dedi ki...

çok yaratıcı, güzel tasarımlar. hepsini de yapabilmek ve takabilmek istiyorum!

CMOS dedi ki...

hepsi harika canım:)

sana bir blog ödülüm var belki bakmak istersin:)

http://cmosundnyasi.blogspot.com/2010/06/bim-bam-boommblog-odulum-vaaarr.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...