17 Eylül 2010 Cuma

FASHION IN MOTION: 3 Boyutlu Kate Moss


AnOther Magazine bugün Twitter üzerinden geri sayım yapıyordu. Sonunda ağızlarındaki bakla gün ışığına çıktı: AnOther Magazine ve Swarovski işbirliği ile gerçekleşen, Baillie Walsh’ın yönetmenliğini yaptığı üç boyutlu Kate Moss videosu. Baillie Walsh ile Kate Moss’un daha başka neler yapabildiğini merak edenler, bir de Alexander McQueen’in 2006 yılındaki defilesinde kullanılan Kate Moss hologramını izleyebilirler.

Bu videoda Kali’den, yani Vikipedi’nin dediğine göre “Hinduizm’de uzun ve karmaşık bir geçmişe sahip olan tanrıça”dan esinlenilmiş. Tıpkı Kate Moss gibi. O da uzun ve karmaşık bir geçmişe sahip değil mi?

AnOther Magazine satın alanlar, içinden çıkan gözlük sayesinde Kate Moss’u üç boyutlu olarak görebilecekler. Ama Kate Moss da sizi görecek mi, ondan şüpheliyim.



Foto: Another Magazine

2 yorum:

missND dedi ki...

oley evde 3 boyutlu gözlük buldum. hem de bu saatte. söz konusu kate moss olunca hiç de üşenmedim. =)
...
izledim. pek bişey farketmiyor. gözlükten gözlüğe durum değişiyorsa bilemeyeceğim tabi. ki değişiyor olabilir.

The Lizard Queen dedi ki...

ha ha! oncelikle azminden oturu seni kutluyorum :) another magazine bu videonun 3d olarak izlenebilmesi icin dergiyle birlikte gozluk veriyordu, o gozlugun bir ozelligi varsa bilemeyecegim ama pek de sanmiyorum. ama olsun, kate moss tek boyutlu olsa bile yeter. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...