9 Ağustos 2011 Salı

SHOE QUEEN: Pierre Hardy’e Mektup Değil Ama Başka Bir Şey


Mektup yazma hakkımı Miu Miu’ya kullandığımdan ötürü Pierre Hardy’e de bir mektup yazamayacağım. Hem Miu Miu’nun beni bir şıpsevdi olarak tanımasını ve kendisine olan sevgimden şüphe duymasını asla istemem. Miu Miu’ya olan bağlılığım oldukça kuvvetli; lakin Pierre Hardy’nin 2011 kışı için hazırlamış olduğu ayakkabıları da görmüş bulundum ve Miu Miu’nun anlayışına sığınarak bunları yazıyorum.

Ah canım Pierre Hardy’ciğim, sen ne yapmışsın öyle? Bu koleksiyonundan herhangi bir ayakkabıyı seçmeye çalışmak Sophie’nin Seçimi kadar zor. Yani color block trendinin harika bir şekilde uygulandığı ayakkabılardan mı alalım, yoksa tercihimizi leopar desenlilerden yana mı kullanalım? Metalik renklerle siyahın harika uyumuna kapılıp onlardan mı bir çift edinelim, yoksa süet botların rahatlığında mı karar kılalım? Zor, çok zor. Hele o dolgu topuklu olanlar yok mu, dolgu topuğa karşı olan tüm erkekleri bile dize getirecek cinsten.

Kısacası anlaşıldı; bu kış gönlüm Miu Miu'da, aklım Pierre Hardy'de kalmış bir şekilde, yani sert geçecek. Hem ne derler bilirsiniz; winter is coming.








Fotolar: Fashionising

5 yorum:

Unknown dedi ki...

pierre hardy hepimizi sev :) biz seni çok seviyoruz love love :):)

TrendKolik dedi ki...

miu miu seni anlayacaktır!!! :))

The Lizard Queen dedi ki...

evet, bence de anlayacaktir. yani, baksana ayakkabilara. kim olsa ayni seyi yapardi.

Evy dedi ki...

olmaz ama gizem! miu miuýa cok ayip ettin simdi, napalim pierre hardy senin olur, miu miu benim :D
http://maffionista.blogspot.com/

The Lizard Queen dedi ki...

arada degistire degistire giyelim bence biz bunlari. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...