29 Mayıs 2010 Cumartesi

Yeni Bir Yüz: Ashley Smith


Moda kavramı büyük ölçüde tüketim üzerine kurulu. Her şey büyük bir hızla tüketiliyor, bu sezon moda diye aldığımız şeyler bir sezon sonra demode oluyor, 3 sene önce modası geçti diye attığınız ya da dağıttığınız parçalar bir bakmışsınız akın akın tekrar geri dönüyor. Sadece kıyafetler de değil, yüzler de eskiyor, sürekli yeni ve taze yüzlere ihtiyaç duyuluyor.

İşte bu yeni ve taze yüzlerden biri Ashley Smith. Belki adını ilk defa duyuyorsunuz ya da kendisine şimdiye kadar dikkat etmediniz. Ama daha şimdiden Terry Richardson'ın objektifinin karşısına geçmeyi başardı, Mert&Marcus'u da kendisine hayran bıraktı.

Henüz 19 yaşında Teksaslı bir model Ashley Smith. Sahip olduğu farklı fiziksel özellikler sayesinde " gelişmemiş çocuk" görünümlü diğer modellerden ayrılarak dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrık ön dişleri, kıvrımlı vücut hatları, dolgun göğüsleri ve sağlıklı görünümü nedeniyle Lara Stone ile sürekli karşılaştırılıyor. Bu kıyaslamayı pek de kafasına takmayan model, henüz 14 yaşındayken Austin'deki bir müzik festivalinde keşfedilmiş. Küçükken ayrık dişlerinden rahatsız olduğunu ve düzelttirmek için gereken parayı asla bir araya getiremediğini, şimdilerdeyse bu dişler sayesinde para kazandığını söylüyor. Modelliğin yani sıra sanata da çok meraklı olduğunu ve resim yapmayı çok sevdiğini dile getiriyor.

Ashley Smith'in adını ileride daha çok duyacağız gibi. Hem aynı fabrikadan çıkmışçasına birbirinin aynısı olan modellerin yanında böyle farklı ve doğal tiplerin de olması hoş değil mi?

Fotolar: The Fashion Spot

4 yorum:

Unknown dedi ki...

dişleri çok korkunçmuş ,ama sanırım kusurlar da bazen çekici olabiliyor

Stardust Memories dedi ki...

felaket bişey.

The Lizard Queen dedi ki...

iyi anlamda mi yoksa kotu anlamda mi? :)))

mgntwmn dedi ki...

bence çok çekici. ayrık dişler, küçük kepçe kulaklar, bebeto bir yüz. ama ben en çok erkek slibine benzeyen donunu beğendim. çok sexy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...