21 Nisan 2010 Çarşamba

SHOE QUEEN: Orgazmik Hareketler Bunlar!

Bugünlerde canım sıkkın, herkese düşmanım. Ondandır sürekli ayaklara bakışım. Ama bu vesile ile çok güzel şeyler keşfettim, paylaşmazsam çatlarım.

"Nisan, mayıs ayları, gevşer gönül yayları!" nidası eşliğinde tüm ilgi ve zamanımızı karşı cinse yönelttiğimiz şu dönemde ben gidip de bir elbiseye ya da ayakkabıya aşık oluyorum. Evet, normal değil farkındayım ama ben aslında geleceğe yatırım yapmaktayım. Bakın bakalım dolabınıza, kaç erkek el değiştirmiş ama elbiseleriniz hala sizin, çantalarınız el pençe divan, ayakkabılarınız hazır olda. Parası neyse veriyorsun kardeşim. Soru yok, sual yok, dırdır yok, kapris yok. Temiz iş.

Şimdi sizi öyle bir sneaker ile tanıştıracağım ki bir kere adından kazanıyor: Soft Orgasm. Hollandalı moda ve ayakkabı tasarımcısı Greet Slaats'ın kurucusu olduğu Grotesque firması tarafından üretilen bu sneakerların tek özelliği orgazmik derecede yumuşak olması değil elbet. Ayakkabı ile birlikte gönderilen cırt cırtlı bantlar ayakkabıyı daha da eğlenceli ve keyifli bir hale dönüştürüyor. Çünkü bu bantlar 1000 (evet, yanlış duymadınız 1000) farklı şekilde bağlanabiliyor(muş).

Firmaya attığım mailler sonucu fiyatlarını öğreninceye kadar az kalsın alıyordum, hatta param olsun, hemen alacağım. Yanında gelen 20 adet bandı ve kargosuyla birlikte sneaker € 149,90. Sadece ayakkabıyı isterseniz onu da € 139,90' ya temin edebiliyorsunuz.

Arkadaşlar bırakalım clogları, "kitten heel"leri, bir kendimize gelelim. Gelin hep beraber bu yaz "Soft Orgasm" giyelim.


5 yorum:

MeTaLBeBeK dedi ki...

Bunun topuklu versiyonu yok mu ? :p

*STYLEBOOM* dedi ki...

aynı soru! spor salonu harici spor ayakkabı giymeyen booma da acısınlaaar!

Koray Caner dedi ki...

1000 farklı bağlanma şeklini de görmeden inanmam buna :))

The Lizard Queen dedi ki...

@MetalBeBeK @STYLEBOOM :) henuz yok sanirsam ama firma fikri degerlendirdigi takdirde alicilari cikacak anladigim kadariyla:)
@Koray Caner valla 1000'i ben de cozemedim henuz ama baya iddialilar bu konuda.

Unknown dedi ki...

E iyi de bu üç bant olayı Adidas'tır. Ne alaka? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...