16 Mayıs 2010 Pazar

Her Akşam Votka, Rakı ve Şarap

Festivalden festivale, konserden konsere, partiden partiye koşanlara, bir tanesini bile ıskalamayanlara gelsin. Sabahın köründe dilleri susuzluktan damaklarına yapışmış, içleri yana yana uyananlara gelsin. "Yok, bu gece evde oturacağım." deyip de gelen telefonlara kayıtsız kalamayanlara gelsin. Hayır diyemeyenlere gelsin. "Bunun votkası az olmuş"çulara gelsin. Rakıya buzun en son konulması gerektiğini bilenlere gelsin. Lise dönemlerinde Emek Sineması'nın sokağında en az bir kere oturup da şişeden şarap içmiş olanlara gelsin. Rakı-balık yaptığında balığının bir kısmını bacağına sürtünen kediyle paylaşanlara gelsin. Söylemek isteyip de söyleyemediği şeyleri söyleyecek kıvama gelebilmek için öncesinde bir tek atanlara gelsin. "Sarhoştum, hatırlamıyorum"culara gelsin. Galata'da elinde içkisiyle tanıştığım ve bana Facebook hesabı olduğunu anlatmaya çalışan meşhur Ali Baba'ya gelsin. Tanju Okan'cılara gelsin. Tanju Okan'ın kendisine ise zaten gelsin. Muhabbeti güzel olanlara, topik adlı mezenin ne olduğunu bilenlere, sağlığına diyenlere gelsin.

Eski Türk filmlerini sevenlere gelsin. Dertlilere gelsin ama dertsizlere de gelsin. Unutmak isteyenlere, unutulmak istemeyenlere ya da çoktan unutulmuşlara gelsin. İçince telefonlara sarılıp eski sevgiliye sonradan pişman olacağı mesajlar atanlara gelsin. Aşıklara gelsin. Dün akşam hafif alkollü bir şekilde kız arkadaşıyla yaşadığı sorunları anlatan arkadaşıma daha çok gelsin. Aşkı arayanlara gelsin, aşka gelsin.


 Şarkının orjinali ise İzmir aşığı Dario Moreno'ya ait. Ona hepten gelsin.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Heyyy topiğin ne olduğunu biliyorum :))) O zaman benden de sana yinemi güzli yine mi çiçek gelsin lizarrdcım sağlığına :))))

mgntwmn dedi ki...

e o zaman madam despina'yı anmadan olmaz:)

Kur masayı Madam Despina

Kirli beyaz muşamba örtüleri ser

Çek sediri asmanın altına

Yanında bir ince müzeyyen abla…

The Lizard Queen dedi ki...

ah sen de mi? tamam belli oldu. bugun butun gun yine mi cicek dinlenecek anlasilan.

mgntwmn dedi ki...

yarasın:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...