13 Mayıs 2010 Perşembe

Hoşgeldin Yaz!


Yazın gelmesinin habercisi ne sıcaklar, ne cıvıldayan kuşlar ne de kaşındıran sivrisinekler... Ben yazın gelmesini artan konser, festival sayısından, "Ay hangisine gideceğiz ki şimdi?" telaşından, aynı güne sayısız aktivite sığdırmaya çalışmadan anlıyorum.

Bugün, Ghetto'da saat 22.30 itibariyle başlayacak olan Mor ve Ötesi 'nin yeni albümü için düzenlediği albüm lansman partisine mi gitsem? Ama ondan önce de saat 20:00'de Yeditepe Üniversitesi'nin bahar şenlikleri kapsamında Duman sahne alıyor. Onu da mı zorlasam? Yetişebilir miyim ki? Enerjim kalır mı ki? Seçemiyorum ki!

Yoksa Duman'ı 22 Mayıs günü gerçekleşecek Koç Üniversitesi şenliklerine mi bıraksam? Ama Duman'ım tütüyor. Ah ne yapsam?
Cumayı es geçsem, cumartesiye gelsem, kendimi Adidas Original Street Party'ye götürsem... Biraz Multitap, biraz Bon Mod dinlesem, kaykaycıları kessem, dans etsem...

Ya da kendimi 31 Mayıs'a kadar eve kapasam, partileme orucu yapsam, paramı bir köşeye koyup Bob Dylan merdiven bileti alsam, konser bakireliğimi Bob Dylan'a saklasam?

Ne yapsam, ne yapsam?

Hoşgeldin yaz!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Aynen bende bütün festivallere konserlere partilere gitmek istiyorum ama hangisine gtsek diye kafası karışıyor insanın... Bu yaz heyecanla beklediğim Rihanna ve Efes One Love var yaz geldi hoş geldi :)

The Lizard Queen dedi ki...

dun ben duman'in azizligine ugradim. sahneye 2 saat(!) gec ciktilar, mor ve otesi'ne yetisemedim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...