26 Mayıs 2010 Çarşamba

Sex And Paris


Dünya nefesini tutmuş bekliyor, Sex And The City 2'yi heyecanla bekliyor. Carrie yine ne giymiş, Samatha bu sefer ne karıştırmış, bunların hepsi ekipçe ne olmuş da çöllere düşmüş, bu soruların cevabını arıyor.

Vogue Türkiye, 1 Haziran'daki özel gösterimi ve arkasından gerçekleşecek olan özel partisi için 50 adet davetiye veriyor, herkes bunları kazanmanın peşine düşüyor. Öyle ki Twitter üzerinden blogger'lar arası küçük çaplı bir tartışma bile yaşanıyor. Filmin New York galasından olan görüntüler istesen de istemesen de her yerde karşına çıkıyor, sanki dünya Sex And The City 2 yörüngesinde dönüyor.

WH Smith kitabevi de yaratıcı bir fikirle ortaya çıkıyor ve "Manhattan Paris'e taşınıyor." anlamına gelen "Manhattan Debarque a Paris!" adlı projeyi organize ediyor. Bu bağlamda Cafe Etienne Marcel, 24 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında Cafe Sex And The City adını alarak bir çok aktiviteye ev sahipliği yapıyor. Kokteyller dağıtılıyor (muhtemelen Samantha'nın en sevdiği Cosmopolitan başta olmak üzere), saç, makyaj ve tırnak workshop'ları yapılıyor, stil danışmanlarından tavsiyeler alınıyor. Bunun yanı sıra bugünden itibaren başlayacak konuk yazar katılımı ile organizasyon daha da renkli bir hale geliyor ve insanlar "Her Yaşta Genç Kalma" konusu üzerine Mireille Guiliano, "Amerikalı Yazarlar Paris'te" başlığıyla David Lebovitz, Alec Lobrano, Heather Stimmler-Hall, "Kendi Mr. Big'inizi Nasıl Bulabilirsiniz?" sorusunu cevaplamak için Jamie Cat Callan gibi birçok yazar ile bir araya gelerek söyleşme fırsatı yakalıyor.

Rezervasyon yaptırarak katılım sağlayabileceğiniz bu etkinliğin en güzel tarafı ise ücretsiz olması. Paris'te yaşayanlar ya da gidecek olanlar, hala yer kalmış olma ihtimali çok küçük de olsa deneyin şansınızı, değerlendirin bu fırsatı.

"Şimdi Paris'te olmak vardı anasını satayım" nidaları eşliğinde, çekilirim odamın bir köşesine.

Adres: 32 Rue Etienne Marcel, 75002 Rezervasyon için tel no: 06 86 719467
Etkinlikler hakkında daha fazla bilgi için:

1 yorum:

plndrkn dedi ki...

Daha demin eski bir Sex and the City bölümü ile karşılaştım ve Carrie'nin dış ses olarak bir şeyler anlatımını ne kadar özlediğimi hatırladım.. Bence de film artık vizyona girmeli, hemen de gidip görülmeli..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...