24 Haziran 2011 Cuma

Zarif ve Asil Tasarımlar: Rachel Gilbert


Rachel Gilbert; şıklığın, zerafetin, kadınsılığın ve cazibenin aynı potada eritilip, mükemmel bir şekilde karıştırılmasıyla ortaya çıkan tasarımların yaratıcısının adı. Son 1-2 yıldır işlerini, özellikle de peri masallarından fırlamış gibi gözüken uzun gece elbiselerini yakın markaja aldığım Avustralyalı tasarımcının Liso Ho, Morrisey gibi markalar için tasarımcı olarak çalışmasından kendi markasını yaratmasına kadar uzanan kariyeri ve bu sürecin hızlılığı da birçoğumuza dudak ısırtacak cinsten. Avustralya’nın en önemli moda okullarından biri olan Whitehouse Institute of Design’dan mezun olan genç tasarımcı, daha henüz 22 yaşındayken Nicky Hilton’ın Chick adlı markasının baş tasarımcısı olmuş diyeyim, gerisini siz hesap edin.


Kendisini azimli, yaratıcı, tutkulu ve vefalı olarak tanımlayan Rachel Gilbert, kariyerindeki en gurur verici anının bir baloda hiç tanımadığı birisinin üzerinde ilk tasarımlarından birini görmesi olduğunu söyleyecek kadar da mütevazi. Çünkü tasarımları Net-A-Porter’da Stella McCartney, Vivienne Westwood gibi tasarımcıların tasarımlarıyla birlikte satılıyor; Taylor Swift, Toni Braxton, Paris Hilton, Dani Minogue gibi isimlerin üzerinde karşımıza çıkıyor.


İsterseniz bir arkadaşınızın düğününe, isterseniz arkadaşlarınızla sinemaya ya da kahve içmeye, isterseniz de gece bir partiye gidin; Rachel Gilbert tasarımları size şıklığı ve tüm ilginin odağı olmayı %100 garanti ediyor.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...