1 Mayıs 2010 Cumartesi

Humor Chic: Modayı Biraz Ti'ye Alsak?

Mizah ne de güzel şeydir. Olayları komiğe vurup ardına derin mesajlar saklamak ne de ince iştir!

Mizahın en büyük kaynağı da hiç şüphesiz siyasettir. Ama pekala moda da olabilir. Çünkü moda dünyası da aslında içinde birçok yalanın, çelişkinin, göz boyamanın yer aldığı bir illüzyon değil midir?

Bir resmin birçok kelimeden daha çok şey anlattığına gönülden inanan, aynı zamanda moda tasarımcısı da olan illüstratör Alexsandro Palombo, oluşturduğu Humor Chic adlı blog'u vasıtasıyla inceden inceye moda dünyasının önemli isimlerine gönderme yaptığı çalışmalarını bizlerle paylaşıyor. Üstelik çoğu zaman yanlarına Barack Obama’yı da eklemeyi ihmal etmiyor. Marc Jacobs-Lorenzo Martone evliliği, Terry Richardson’ın çocuk yaştaki modellere cinsel tacizde bulunduğu dedikoduları ve Marc Jacobs’un bunun üzerine çıkıp Terry Richardson’ı savunması, Lindsay Lohan’ın Emanuel Ungaro’daki kısacık kariyeri ve bunun gibi moda dünyasındaki tüm çalkantılar Palombo’nun konusu haline gelebiliyor.

Alexsandro Palombo moda dünyasını oldukça komik ve eğlenceli bir hale getirirken sanki bir miktar da büyüsünü bozuyor mu ne?

Lizard’ın Vurgulu Notu: Humor Chic takibe alınsın, her gün bakılsın.

Marc Jacobs-Lorenzo Martone evliliği
...ve Karl Lagerfeld porno film sevdiğini ve izlediğini itiraf eder.
Marc Jacobs, Albert Elbaz, Donatella Versace ve Karl Lagerfeld'den oluşan bir rock grubu
Hayvan hakları savunucusu vejetaryan Stella McCartney'nin Adidas için tasarladığı ayakkabı koleksiyonunda kanguru derisi kullanıldığını biliyor muydunuz? Ya da Stella McCartney markasının da bağlı bulunduğu PPR Gucci Group'un  sahibinin karısı Madame Maryvonne Pinault'un Stella McCartney 2010/2011 kış defilesini en önden kürk paltosuyla izlemesi sizce de biraz ironik değil 
mi?
Küçük yaştaki toy modelleri bazı fırsatçılardan koruyabilmek için Palombo'dan Anna Wintour'a bir öneri: Örnek olup 18 yaşından küçük modelleri dergide kullanmasan, hatta bizzat kendini kapağa koysan? Eline de bir dondurma alsan?
Bir mesaj da Carine Roitfeld'e...
Anna Wintour, Carine Roitfeld ve Terry Richardson'ın 3 kişilik aşkı...
Terry Richardson'a Marc Jacobs'tan tam destek...
Lindsay Lohan, Ungaro'dan sonra bu hale düşer...
Fotolar: Humor Chic

2 yorum:

Adsız dedi ki...

eheh süpermiş :) yalnız Stella McCartney'e çok şaşırdım :(

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

benim de çok sevdiğim bi site, yazmıştım hatta
http://ses-seda.blogspot.com/2009/12/illusion-never-changed-into-something.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...