3 Haziran 2011 Cuma

KAŞİF QUEEN: Tanıştırayım: Pixe lol


Beste Zeybel adına bir önceki yazıdan zaten aşina oldunuz. Beraber, Matchbox Vintage ürünleri kullanarak yaptığımız çekimi gördünüz. Şimdi de Beste’nin yanına Hilal Özbey’i koyun. Bu iki arkadaşın ikisinin de reklamcı olduğunu ve kafa kafaya verdiklerinde ortaya neler çıkartabileceklerini düşünün. Sonuç: Pixe lol

Beste ve Hilal’in işten artakalan zamanlarını değerlendirmesinin bir sonucu olarak ortaya çıkan Pixe lol, Beste’nin deyimiyle, ‘kendine renk katmak isteyen insanların tercih ettiği deli dolu, eğlenceli bir aksesuar markası.' Pop art tarzındaki birbirinden renkli bu broş ve kolyeler, kıyafetlerini renklendirmek isteyenlere yepyeni bir alternatif sunuyor. Üstelik Hilal ve Beste ikilisi, özel sipariş üzerine de aksesuar tasarlıyor.


Bir hobi olarak başlayan Pixe lol; şimdilerde Tabe Kıyamet, Lastik Pabuç, Fashion Project ve Harikalar Dükkanı’nda satışta. Tanışma partileri ‘Fun for Fun’ da bu akşam Lokal’de. Bir uğrayın. Biraz alkol, biraz Pixe lol, bolca eğlence için.

***Tanışma partisi detayları burada. Pixe lol hakkında daha fazla bilgi için blog’unu ya da Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

2 yorum:

çilek kokusu dedi ki...

merhaba,
eski bir posta yapılmış geç bir yorum olcak ama bu şeylerin bellli bir adı var mı yani vardır da ben bulamadım nedir acaba:)

The Lizard Queen dedi ki...

olsun, aksine eski yazilarin da okunuyor oldugunu bilmek cok sevindirici. :) sordum simdi beste'ye senin icin, hama deniyormus bunlara genel olarak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...