15 Mart 2010 Pazartesi

Ben Bu Yaz Kawaii'leşmek İstiyorum!

Şemsiye aldın, elinde patladı. Monta gerek yok dedin, bir anda kar yağdı. Şimdi güneşli ama bir saat sonrası belli mi? Bu üzerimdeki fazla yükler beni yiyip bitirdi. Gavur ölüsü gibi kabanlar, asla kullanılamayan şemsiyeler, teki kaybolmuş eldivenler ah artık bir gitseler?!

Dışarıda yağmur yağar, şapka taksan saçının havası söner, takmasan yağmurdan sıçana döner. Hafif meltem eşliğinde saçlarımızı savuracağımız o güzel havalar ne zaman yurda iner?

Nisan gelsin, elimizi kavuştura kavuştura medet umduğumuz sıcak şaraptan bir kadeh buz gibi beyaz şaraba geçelim. Naneli limontalar eşliğinde Asmalı’da kapı önlerinde sohbet edelim. İçkimizle sigaramızı donmadan beraber içebilelim.

Fransız Glamour Dergisi Nisan sayısında işte bizi aslında bir miktar mahveden, çalışma isteğini düşüren ama bunun yanı sıra sosyal ilişki performansını ve kaçma isteğini arttıran o güzelim havalara yer vermiş. Bununla da kalmamış, 2010 ilkbahar/yazının ana trendlerinin içinde bulunduğu bir çekim yapmış. Hangi trendler derseniz;

-Lolita görünümü. Fırfırlar, fiyonklar, dantellerle sağlanan şirin-seksi görünüm.
- Cloglar, cloglar ve cloglar! Daha önce burada yazmıştım, değil mi?
-Sandalet, babet, clog fark etmez. İçine çorap giymeden bu yaz geçmez.
-Bir şey takma kafana büyük aksesuardan başka!
-Romantik görünümü destekleyen pastel tonlar. Burayı tıklayarak bakın bakalım, 2010’un trend renklerinden kaçını bu çekimde bulacaksınız?

Çekim ise adını Japonca’da sevimli, şirin manasına gelen “kawaii” kelimesinden alıyor.

Yaz gelse de biz de biraz kawaiileşsek?


fotolar: Fashionising

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...