10 Mart 2010 Çarşamba

TREND QUEEN: To Clog or Not To Clog ?!

Aman Yarabbim! Daha neler! Sen de mi geri döndün Brütüs? Sırada ne var? Scrunchie’ler mi? (Şu üzeri kumaşla kaplı, rengarenk, kocaman, kaba tokalar!) Yok artık!

Yıllar içerisinde şekilden şekile girmiş birisi olarak, söz konusu moda olduğunda “asla” dememeyi tükürme-yalama yöntemiyle öğrenmiş olduğumdan asla demeyeceğim. Ama üzerinde epey bir düşüneceğim.

Cloglar bu seneki tüm defileleri süslemekle kalmadı, sokaklara da düştü, aramıza da sızdı, her yere yayıldı. 70’li yıllarda oldukça popüler olan bu tahtadan takunyamsı ayakkabılar bu sene aniden geri dönerek beni Mc Hammer tarzı şalvar pantolonların dönüşünden bile daha fazla şaşırttı. (belki biraz abartmış olabilirim) Geldi de ne kadar kalır, geçici bir heves midir, Ugg virüsüyle aynı cinsten midir, orası henüz muamma. Taşıyıcı Eda Taşpınar henüz bunlardan giyip de bu virüsü Türkiye’ye de bulaştırmış mıdır bilemem ama bu sene oldukça karşımıza çıkacağı kesin.

Peki bunu gerçekten yapacak mıyız? Alıp da giyecek miyiz, yoksa gece Bülent Ersoy’u görmüşçesine arkamıza bakmadan kaçacak mıyız?

Dior
Miu Miu
Marc Jacobs

Chanel
Chanel
Mary Kate Olsen
Alexa Chung

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...