23 Mart 2010 Salı

Allısı Senin, Pullusu Benim

Bundan yıllar önceki Lizard daha henüz ufacık bir yavruyken, kuyruğunu bir kere bile değiştirmemişken, sizi görseydi üzerinizde ışıltılı bir kıyafetle, aynen şöyle derdi: '' Ne o? Bu gece Maksim'de mi sahne alacaksın?''

Ama gel gör ki Lizard büyüdü, kuyruk düşüre düşüre, renk değiştire değiştire bir hal oldu. Yapmam dediği şeyleri, bir bakmış ki yapar oldu. Bu allı pullu şeyleri de isterim diye tutturdu. Dedim ''Ne iş? Akşama Maksim mi?'' ''Yok'' dedi, ''Maksim kapandı.''

Dedim tamam o zaman, çünkü mesaj alındı.

İşte Lizard'ın anavatanı Avusturalya olan Secret Squirrel'in yeni görücüye çıkardığı  "The White Album" isimli koleksiyonundan isterim diye tutturduğu parçalar:


Alla pulla çok fazla işim olmaz diyenlere de bunları öneriyor:

Üstüne üstük bir de müjde veriyor ve The Grand Social sitesinden alınan Secret Squirrel ürünlerinin Türkiye'ye de postalandığını söylüyor.


fotolar: Secret Squirrel

2 yorum:

Koray Caner dedi ki...

ilk fotoğrafa bayıldım sanırım :) bir de şu sırtı çapraz siyah bantlı olan çok güzel duruyor! tabi TR'ye sipariş verilebiliyor olması süpermiş, okurken direk "e bunlar çoook uzakta" demiştim kendi kendime :)

The Lizard Queen dedi ki...

evet o caprazli olana ben de bayildim, gorur gormez de aklima edie sedgwick geldi. factory filmini biraz fazla izledim sanirim:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...