26 Mart 2010 Cuma

Fashion in Disneyland

Modada yaş giderek düşüyor biliyorsunuz ki. Dünyanın en ünlü moda bloggerı, defilelerin baş davetlisi Tavi kızımız henüz 13 yaşında mesela. 4 yaşındaki Suri ise topuklu ayakkabılarla ortalıklarda dolandığı için annesi Katie Holmes'u ağır eleştiriler altında bıraksa da şimdiden moda ikonları arasında gösterilmeye başlandı bile. Abarttığımı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. İsterseniz internette adını yazıp şöyle bir arattırınız ya da ona üşenirim derseniz şu sıralar Coco Perez'in sitesine bir bakınız. Ayrıca neden olmasın ki? Kaçınız şu yandaki resimde olduğu gibi $322 'lık bir Susan Farber çantayı koluna takıp da boy gösterebilmiş bugüne kadar?
Çok değil, iki gün önce de 90'lardaki Melrose Place dizisinden hatırlayacağımız Heather Locklear ile Bon Jovi'nin gitaristi Richie Sambora'nın 12 yaşındaki kızı Ava Sambora da Los Angeles Moda Haftası'nda podyumlarda salınıyordu.

Nasıl oldu da çocuklar ne bileyim bahçeye çıkıp sek sek oynamak, top peşinde koşmak, çizgi film izlemek yerine moda duayeni oldular? Onları bu kadar göz önüne sermek ve ortalıkta dolaşan küçük kadınlar yaratmak ne kadar doğru tartışılır.

Ama madem çıta bu kadar aşağı indi, o zaman neden Karl Lagerfeld karşımıza Goofy, Marc Jacobs Donald Duck, Donatella Versace Daisy olarak çıkmasın? Neden Peter Pan Tinkerbell'i koluna takıp da Galliano defilesine katılmasın?

Elle İspanya Nisan sayısında bütün bu moda üstatları karşımıza birer çizgi film kahramanı olarak çıkıyor. Ulrich Schröder tarafından hazırlanan La Moda Animada(İspanyolca'da neşeli demek) adlı bu seri gerçekten de çok neşeli. Siz de 5 yaşındayken bunu görseydiniz annenize Chanel nedir, ne değildir diye sormaz mıydınız? O da muhtemelen şu yanıtı verirdi: ''Chanel içinde bir sürü şekerlemeler bulunan bir dükkandır yavrucuğum.''

Anne Bizi Chanel'e götür.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

loved the post so funny xoxo fashion geek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...