30 Mart 2010 Salı

FASHION IN MOTION: Shake, Shake, Shake, Louboutin, Shake It All The Time!


Hadi eğri oturup doğru konuşalım şimdi. Dünyanın en hoş adamıyla bir çift Louboutin ayakkabı arasında kalsan biliyorum ki Louboutin’i seçeceksin. Bir kere adamın görünüşü aldatıcı olabilir, ambalajı iyi duruyor ama içi fos çıkabilir. Daha ilk kullanımda ağzı gözü kayabilir, alıp eve geldiğinde ilk başta göremediğin defolar bir anda fark edilebilir ve çoğu zaman da ne yazık ki geri iadesi olmayabilir.

Ama bir çift Christian Louboutin ayakkabı öyle mi? Biliyorsun ki o ilk görüşte aşk olacak ve bir yastıkta kocanacak, ilişkinizin 10. yılı bile o ilk cicim aylarını asla aratmayacak, iyi günde, kötü günde, hastalıkta ya da sağlıkta her zaman, her yerde o yanında olacak ve en önemlisi de sana kadın olduğunu, kadınlığını her daim hatırlatacak.

Her kadının hayallerindeki ideal eştir bir çift Christian Louboutin ayakkabı, zengin koca falan hikaye. Zengin koca isteniyorsa da bir çift Louboutin ayakkabıya ulaşmak için araç olarak görüldüğündendir, başka bir şey değil.

Peki her kadının hayali bu ayakkabıların yaratıcısının hayallerini ne süslüyor, bu ayakkabılara hangi hayaller hayat veriyor, biliyor musun?

Hadi izle de Christian Louboutin’in -her ne kadar daha önce hiç dans eğitimi almadım dese de- ne kadar güzel dans ettiğini de bir gör böylece.

Salla Louboutin salla!

*Videoyu izlemek için sizi buraya alalım efenim.

3 yorum:

bokbocesii dedi ki...

Evet sanırım ben de Louboutin i secerdim, ustelik bu konuda yanlız da degilim.

The Lizard Queen dedi ki...

herkes secerdi bence, boyle de buyuk konusuyorum:) o zaman o verdigim linki ac, orda bir cift louboutin ayakkabi kazanabilmek icin yapman gerekenleri soyluyor. olur mu olur belki tutar da kazanirsin...

Adsız dedi ki...

erkekler de neymiş Louboutin'im olsun yıllarca yalnız yaşamaya razıyım!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...