9 Şubat 2010 Salı

Istanbul Fashion Week Part 13: Lug Von Siga

Yaratıcısının Gül Ağış olduğu Lug Von Siga markasını Galata Moda'cılar bilirler. Çünkü kendisi bu markayla 3 kere bu etkinlikte yer almıştı.

Gül Ağış bu yeni koleksiyonunda bağımlılıklarımızı anlatmaya çalışıyor. Bağımlılıklarımız yüzünden nasıl özgürlüğümüzden vazgeçtiğimizi, kendi hayatlarımızın içine nasıl da kendimizi hapsettiğimizi dile getirmek istiyor ve bizleri bir kuş kafesinde uçmaya çalışan kişilere benzetiyor. Bu nedenle defilenin açılışında aşağıda her ne kadar resmi olmasa da bir model elinde kuş kafesi ile podyuma çıktı. Koleksiyon gri, lacivert ve siyahtan oluşuyordu. Nedense son gün olmasının da etkisiyle artık siyah görmeye o kadar alışmıştık ki pek şaşırmadık. Kullandığı deri aksesuarlar ve örgülü berelerle biraz "asi kız" imajı yakalasa da uçuşan eteklerle buna romantiklik de ekliyordu.

Koleksiyon ne yalan söyleyeyim ben de pek bir iz bırakmadı. Sevdiğimi ve farklı bir şeyler bulduğumu söyleyemeyeceğim. Hatta çok fazla fotoğraf bile çekmemişim. Çektiklerimin hepsini ise buraya koyuyorum.

Lizard'ın Notu: Ben bittim, Fashion Week bitmedi...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Üzerinde çalışılmadan kafa yorulmadan sadece yapmış olmak için yapılmışa benziyor... internette her yerde bu pantolon ve ceketlerden kaynıyor.. ayrıca prada'nın vitrininde de aynı kafeslerden var!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...