5 Nisan 2010 Pazartesi

Tim Walker Aşkı Bambaşka

İstersen doğum günüm bugün olabilir. İstersen yarın olacaktır, zaten bu kadar kısa zaman kalmışken işini kolaylaştırabilirim. İstersen de dündür, kutlamayı unutmuşsundur, sana telafi ettirebilirim. Belki de geçen haftadır da aklına şimdi dank etmiştir, sana paçayı kurtartabilirim.

Biliyorsun, Tim Walker benim en sevdiğim fotoğrafçı, hadi mubalağa yapmayalım da, en sevdiklerimden biri diyelim. TeNeues’tan sadece 100 kopya basılan “Pictures by Tim Walker” adlı kitapta da bu efsane adamın yaptığı işler toplanmış. 368 sayfadan oluşan bu kitabın içindeki yazılar ise hem İngilizce, hem İtalyanca, hem Almanca, hem Fransızca, hem de İspanyolca'ymış. Bak Fransızca öğreniyorum ya, buna da bir katkıda bulunursun. Belki sen de Almanca biliyorsundur, bencil değilim, arada bir ödünç veririm, sen de bir okursun. Ama kitaba dikkatli bakmazsan kızarım, haberin olsun.

Ha, söylemeyi mi unuttum? Kitap sadece 900€. Ne? O kadar etmem mi? O zaman gel anlaşalım, 98€’da el sıkışalım. Daha önce yine aynı yayın firmasından çıkmış, yine 368 sayfadan oluşan bu kitapta karar kılalım.

Bir de Tim Walker’ın son işlerinden birini patlatalım, hayallere dalalım.
Vogue İtalya Mart 2010 Sayısı "Lady Grey"
Fotoğrafçı: Tim Walker, Styling: Jacop K, Modeller: Stella Tennant, Imogen Morris Clarke and Charles Guislain

Deliye her gün doğum günü, Tim Walker ister deli gönlü…
Fotolar: Fashionising

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...