16 Haziran 2011 Perşembe

Eskilerden Kurtulma Hareketi


Gardırobun sanki dün gece içkiyi fazla kaçırmış da birazdan üzerine kusacakmış gibi mi gözüküyor? Artık sana dar gelen pantolonlara bakmak suretiyle kendine acı çektirmek gibi mazoşist eğilimlerin mi var? Bir zamanlar üzerinden çıkarmadığın, şimdiyse hiç pas vermediğin kıyafetlerin unutulmuş birer assolist edasıyla hüzünlü hüzünlü sana mı bakıyor?

O zaman hepsini ver gitsin, kıymetini bilecek bir başkası sahiplensin. Hem dolabını ferahlat, hem de bir başkasını mutlu et. Başkalarının dolabından beğendiğin parçaları da kendi dolabına ekleme fırsatını yakala. Nasıl mı? Hoop Bi Kemer blog’unun sahibi Nihan’ın Eskilerden Kurtulma Hareketi’ne katılarak. Elden çıkarmak istediğin, kullanılabilir durumdaki ürünün fotoğrafını Facebook sayfasına koyarak. Burada hiçbir ürün satılmıyor. Sadece kargo ücretini ödeyerek ve tabii ki hızlı davranarak beğendiğin parçanın sahibi olabiliyorsun.

Bunun bir de kitaplar için olanı var. O da şurada: http://melogaman.blogspot.com
Elindeki kitapların listesini yolluyor, diğer liste sahipleriyle iletişime geçiyor ve kitapları takas ediyorsun. Belirli bir okuma süresinden sonra da kitapları sahibine iade ediyorsun. Böylelikle sadece kargo parasına birçok kitap okumuş oluyorsun.

Yani kısacası paylaşmak güzeldir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...