7 Ocak 2012 Cumartesi

Emel Gözde Becerikli'ye Destek Olalım


Bundan yıllar önce The Hall’de çeşitli modasal etkinlikler düzenleyen bir ekibin parçasıydım. Bu vesile ile harika genç tasarımcılar, fotoğrafçılar ve daha pek çok yetenekli kişiyle tanışma fırsatı yakaladım. İşte Emel Gözde Becerikli de bu isimlerden biri. Soyadına yakışır bir şekilde becerikli ve yaratıcı olan Gözde ile tanışmama 2007 yılında Childlike isimli koleksiyonu vesile oldu. Bu koleksiyonun bende nasıl yer ettiğini isterseniz şöyle açıklayayım: Az önce Gözde ile konuşurken ve hangi koleksiyonundan bahsettiğimi anlatmaya çalışırken, dün ne yediğini dahi hatırlamayan bendeniz koleksiyondaki bir elbisenin nerede kullanıldığını, koleksiyonun aldığı ödülü ve tasarımlardaki her detayı hatırlıyordu. Bu arada merak edenler için hemen belirteyim: Bu koleksiyon, EİB Moda Tasarım Yarışması’nda birinci olmuştu.


Yeditepe Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencisi olan Gözde’nin sırf bu yukarıda fotoğraflarını görmüş olduğunuz Childlike isimli koleksiyonuna bakarak bile yeteneğini ve bir moda tasarımcısı olarak nasıl da gelecek vadettiğini anlamak mümkün. 

Bu yetenekli ve harika insanın bir konuda hepimizin desteğine ihtiyacı var: Gözde’ye 2003 yılında sarkom kanseri teşhisi kondu ve o günden bugüne birtakım ameliyatlar geçirdi. Şimdiyse bir operasyon daha geçirmesi gerekiyor ve bu nedenle 20 Ocak tarihine kadar 100.000 TL’ye ihtiyacı var. Onu yalnız bırakmayan okulu ve arkadaşları sayesinde bu para toplanmaya çalışılıyor. Siz de destek olmak ister misiniz? Eğer cevabınız evetse, bu hesap numarasına yardımlarınızı yollayabilirsiniz:

Yeditepe Mezunlar Derneği adına Anadolu Bank Caddebostan Şubesi
IBAN: TR 26 0013 5000 0000 4423 8400 07

Kendisi ayrıca tazecik bir moda blogger’ı. Belki bir merhaba demek istersiniz: http://whatisyourfavouritefashionitem.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...